up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Munich Skor Gresca

Munich Skor Gresca

Munich Skor Gresca

Munich Skor Gresca

Munich Skor Gresca

plus
Munich

Munich Skor Gresca

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Munich Skor Gresca

Gresca skor


Specifikationer:

Nettovikt: 0,6
Bruttovikt: 0,8
Ovandel: 63,8% PU 26,53% Tyg 9,67% Pu
Foder: 100% tyg
Sula: 80% Gummi 20% Eva
Innersula: 100% tygMunich Skor Gresca är den perfekta produkten för att nå dina fotbollmål. Komplettera din order med andra relaterade Inomhusfotboll skorprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Herrskorprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på goalinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Munich som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Munich Skor Gresca

Färg
Vit

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up