Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

banner campana

OM GOALINN

Känner du att fotbollens passion springer genom dina ådror när du kliver in på planen? På Goalinn hittar du allt du behöver för att tävla när du är som bäst och känna dig som en proffs.

banner detalle

Var ligger Goalinn?

Goalinn är en del av Tradeinn -gruppen, som ligger i Celrà (Girona, Spanien) på Calle Pirineus, 9. Goalinn är en webbutik specialiserad på försäljning av sportutrustning. Från Goalinn -anläggningarna i Spanien skickas alla typer av sportprodukter över hela världen.

Var kan du köpa från Goalinn?

Från hela världen! Genom Goalinn kan du köpa all slags sportutrustning och vi skickar den direkt till ditt hem eller till en insamlingsplats, i vilket land du än befinner dig i. Några av de länder vi skickar till är Argentina, Brasilien, Mexiko, Chile, Ecuador, Peru , Colombia, Sydafrika, USA, Kanada, Australien, Indien, Nya Zeeland, Malaysia, Filippinerna, Spanien, Storbritannien, Frankrike, Italien, Schweiz, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge och Ryssland.

Om ditt land inte visas i listan över länder längst upp till vänster på skärmen betyder det att vi inte skickar till det landet. Observera att produkterna från några av de märken vi säljer inte är godkända att skickas i vissa särskilda länder på grund av varumärkets distributionspolicy.

Vilken typ av material säljs på Goalinn?

I Goalinn , din fotbollsbutik online, hittar du de mest kända fotbollsskor som Nike, adidas, Puma, Diadora, Lotto, för de olika spelplanerna som konstgräs, naturgräs, jord, cement, golv eller syntetisk. Du har också ett brett utbud av fotbollssatser, futsalskor och målvaktshandskar, träningskläder, officiella kit och mycket mer.

banner detalle

Är det pålitligt att köpa från Goalinn?

Goalinn är en av de 17 butiker som är specialiserade på sport inom Tradeinn -gruppen, med över 1 000 000 legitima produkter och över 1 500 betrodda varumärken som kan skickas till över 190 länder runt om i världen.
Vi litar på åsikten från mer än 20 miljoner kunder som har köpt på ett helt säkert sätt i Goalinn och därmed har haft en stor upplevelse av köp i din pålitliga webbutik.

Är det säkert att köpa på Goalinn?

Att köpa på Goalinn är helt säkert. Tradeinn ägnar stor uppmärksamhet åt säkerheten vid onlinetransaktioner och betalningar . Av denna anledning är alla köp du gör på vår webbplats 100% säkra. Goalinn har samarbetat med Adyen och Secure Payments för att garantera maximal säkerhet i betalningar och förebyggande av bedrägerier och standardinställningar. Oavsett om du betalar med kreditkort eller gör en banköverföring kan du lita på att beställningen kommer att göras i en säker miljö. Om vår säkerhetsavdelning misstänker en avvikelse eller bedrägeri förbehåller Goalinn sig rätten att avbryta transaktionen för att alltid erbjuda dig säkerhet. Dina bankuppgifter skyddas och krypteras av den mest avancerade tekniken. De skickas till servern på ett helt krypterat sätt via SSL -protokollet (Secure Socket Layer) och behandlas i en helt säker miljö på vår bank. Tradeinn registrerar inte dessa uppgifter när som helst för att garantera att betalningarna är 100% säkra.
Dessutom har Goalinn fått sigillet Confianza Online som garanterar användning och navigering på webben på ett lugnt och helt säkert sätt på Internet.

Vad tycker kunderna om Goalinn?

Våra kunder är vår prioritet, vi förstår deras behov och lyssnar aktivt på deras tvivel för att ge dem en lösning.
Vi är engagerade i våra kunder och tack vare deras kommentarer och åsikter förbättrar vi kontinuerligt våra processer och anpassar våra tjänster till deras behov. Vi förstår att köptillfredsställelse och service är viktigt, våra kunder har total frihet att avslöja positiva punkter och förbättringspunkter genom sina recensioner , de kan betygsätta våra produkter direkt på vår webbplats och vår tjänst på plattformar som Google Reviews och Verified Opinions. Om du vill veta vad de tycker Klicka här

banner detalle

Vilka är fördelarna med att köpa från Goalinn?

Att köpa hos Goalinn är 100% pålitligt. Du hittar de bästa erbjudandena och de bästa priserna med mer än 1 500 000 produkter att välja mellan med fullständig säkerhet.
Du kan få information om alla våra nyheter och lanseringar genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Oroa dig inte, vi kommer inte att invadera din brevlåda.
Dina inköp belönas, för varje köp du gör får du CoINNs , vår virtuella valuta att lösa in vid framtida köp.
Ge din åsikt och vinn, det stämmer! Du vinner inte bara för att köpa, du vinner för att ge din åsikt, dela din åsikt och vinna CoINNs, lösa in dem som en rabatt på dina nästa inköp Om du är orolig för att returnera produkter har vi ett retursystem som gör att du kan returnera din produkt säkert och mycket mer ekonomiskt. Våra produkter har fullständiga beskrivningar och 360 graders foton som låter dig se produkten som om den var framför dig. Vid problem med din beställning eller problem kan du kontakta vårt kundtjänstteam som är redo att svara dig på ditt språk. En personlig kundtjänst som hjälper dig direkt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet via chatt, e -post eller telefon.

Hur löser jag in mina CoINNs?

Dina köp och dina åsikter får ett pris, vårt lojalitetsprogram låter dig samla CoINNs för att byta ut dem mot rabatter på produkter i någon av våra butiker. Kom ihåg att för att samla dina CoINNs måste du ha loggat in på ditt konto innan du köper.
Hitta mer information om hur du löser in dina CoINNs genom att klicka här


Kan CoINNs användas tillsammans med rabattkuponger?

När du gör ditt köp online hos Goalinn kan du bara använda CoINNs: erna eller en rabattkupong per beställning. CoINNs och rabattkuponger kan inte tillämpas på samma köp. De tillämpas separat och är inte kumulativa. Om du till exempel har 100 CoINNs och en rabattkupong kommer du inte att kunna använda båda i samma köp och samla deras värde. Kom ihåg att rabattkoder gäller för vissa produkter. CoINNs gäller dock för alla dina köp. Om du bestämmer dig för att inte använda CoINNs när du gör en ny beställning kommer de att vara tillgängliga för nästa köp.

banner detalle

Hur skapar jag ett konto eller loggar in?

För att skapa ett konto, gå till den övre högra delen av skärmen, klicka på avsnittet MITT KONTO. Fyll i det enkla och snabba formuläret där du måste inkludera de begärda uppgifterna, till exempel namn, e -postadress och ett lösenord. Klicka på SKAPA KONTO -knappen så är ditt konto klart att använda. Till inloggning anger den e-postadress och lösenord som du använde för att skapa ditt konto och klicka på knappen Logga in.
Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på knappen Glömt lösenord , ange din e -postadress så får du ett e -postmeddelande och en länk för att återställa ditt lösenord.

Hur sparar jag en vara för att köpa senare?

Om du har sett en produkt som du gillar kan du spara den i önskelistan och köpa den senare, utan att behöva leta efter produkten igen. Klicka bara på hjärtat, lägg till i önskelistan som du hittar i alla produktfiler. Och automatiskt sparas artikeln i MITT KONTO i din lista över favoritprodukter. Du kan konsultera önskelistan när du vill och se alla sportartiklar som du har sparat.

banner detalle

Hur får jag en kampanjkod för Goalinn?

Våra produkter har konkurrenskraftiga priser på marknaden, men det finns vissa produkter eller varumärken där en extra rabatt kan tillämpas.

Kom ihåg att den här typen av kampanjer inte gäller alla produkter eller varumärken, men du kan spara din kod för att använda den vid nästa köp.

För att få ta del av våra kampanjer måste du prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du all information om produkter erbjudanden eller rabatter samt om Black Friday och de bästa julerbjudandena.

Kan två rabattkoder användas samtidigt?

Rabattkoder tillämpas separat, du kan inte använda två rabattkoder för samma köp. CoINNs och rabattkoder kan inte tillämpas på samma köp. Kom ihåg att rabattkoder gäller för vissa produkter, men dina CoINNs gäller för alla köp.

banner detalle

Varför är Goalinn så billig?

Som auktoriserad distributör kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på alla produkter, med garanti för lägsta pris. Vi har de bästa kampanjerna och försäljningen på marknaden, så att vad du än köper får du alltid det bästa värdet för pengarna. Hitta de bästa fynden och fynden på sportutrustning och dra nytta av vår svarta fredag för att få det billigaste priset på ditt köp online.

Kan jag finansiera mitt köp i Goalinn?

För att finansiera ditt köp kan du begära Klarna -tjänsten som gör att du kan göra köpet för tillfället och betala in avgifter utan ränta. Det är en helt säker och pålitlig metod. För att ta reda på om Klarna är tillgängligt i ditt land Klicka här

banner detalle

Vilket transportföretag kommer att leverera min beställning?

Vi vet att våra kunder vill ha sina produkter så snabbt som möjligt, det är därför vi erbjuder flera transportalternativ för din beställning.
Innan du slutför din köpprocess och registrerar dina data kommer vårt system att erbjuda dig olika transportalternativ som är tillgängliga för att leverera produkten på destinationen. Vi har ett kraftfullt nätverk av transportörer som kan betjäna dig och leverera ditt paket i mer än 190 länder runt om i världen, på ett 100% säkert och pålitligt sätt och bekvämt hemma. Du kan kontakta dem vid den tidpunkt du föredrar. Vi ställer kontakt med din operatör till ditt förfogande Klicka här


Skickar du gratis?

För närvarande betalas transportkostnaderna av kunden . Fraktpriset beror på volymen, artiklarnas vikt och leveranslandet.
Fraktkostnaden läggs till priset på alla produkter. Genom samarbete med de viktigaste transportföretagen som DHL, SEUR, UPS, MRW och lokala posttjänster erbjuder Goalinn dig flera transportalternativ med de mest konkurrenskraftiga fraktpriserna på marknaden. Lägg till produkten du vill köpa i kundvagnen och välj den transportmetod som passar dig bäst. Klicka här för att hitta mer detaljerad information om MY ACCOUNT Support Center.

banner detalle

Vilka är Goalinns sociala nätverk?
Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra nyheter och nya produktlanseringar.
Facebook
Twitter
Instagram

banner detalle

Hur kontaktar du Goalinn kundtjänst?

Med tanke på våra kunder har vi skapat en sektion med vanliga frågor som kommer att kunna lösa alla dina tvivel eller bekymmer .
Om du till och med besöker vår FAQ -sektion inte har kunnat lösa dina problem, är vårt kundserviceteam redo att besvara dina frågor när som helst på dagen. Kundservice tillgänglig 24 timmar om dygnet och redo att hjälpa dig på ditt språk.
Kontakta vårt team via WhatsApp , onlinechatt eller genom att skicka ett e -postmeddelande direkt till support@tradeinn.com