up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support

Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support

plus
Reusch

Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support

Produktbeskrivning Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support

Be the One – Reusch Attrakt SG Finger Support Junior är det perfekta valet för unga målvakter som är redo att öka sitt spel. Reusch, som litar på mer än 220 förstaligamålvakter över hela världen, såsom toppstjärnorna Hugo Lloris, Wojciech Szczęsny, Samir Handanovič, Jiří Pavlenka eller Agustín Marchesín, är en av världens ledande handskspecialister. SG Soft Grip palmskum med pålitligt grepp och dämpning kommer med en mjuk och slät yta för utmärkt målvaktsprestanda på naturligt gräs. Det högkvalitativa Finger Support™-fingerskyddssystemet minskar risken för skador – med pinnarna som anpassar formen på fingrarna kan handen greppa smidigt utan begränsningar, medan det är nästan omöjligt att böja fingrarna bakåt i skadeområdet.


Specifikationer:

- Sammansättning: 30% polyvinylklorid, 30% polyester, 25% latex, 9% polypropen, 5% polyuretan, 1% bomullKöp dina favorit Utrustningmodeller och njut av fotboll. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support. Om du har några frågor angående ditt köp av Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support, kontakta vårt professionella fotbollteam via telefon eller email.

Funktioner Reusch Målvaktshandskar 2.0 Attrakt SG Open Cuff Finger Support

Skydd
Ja
Typ av snitt
Flat
Färg
Svart
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up