up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

plus
Rinat

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Produktbeskrivning Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Om du letar efter den perfekta balansen mellan lätt, teknisk konstruktion och passform är den här handsken den perfekta för dig. Innehåller ett antal designinnovationer Denna modell har skapats för de mest krävande av Carcaneers som letar efter en ny prestandaupplevelse i sina händer.

Backhand: Nova Tex, textilväv som används som bas för handskens konstruktion, har mekaniska elastiska egenskaper som genereras av den typ av fiberbindning som resulterar i en balans mellan hållbarhet, komfort och lätthet i handskens kropp. Gummiinlägg i huvudområdena för att ge skydd och volym.

Klipp: Hybrid, ergonomisk med negativ och rullande. Ergonomiskt snitt på mellan- och ringfingrar för att ge dig mer säkerhet i mellanfingrarna. Latexpalmen lindas runt tummen medan Rollnger skär med stängt negativt på indexet och Pinky Fingers ger dig större passform och kontroll i avgörande områden för bättre kontroll och greppområde.

Palm: Super Nova Grip, tysk toppmodern Latex som ger ett grepp av denna värld, med extra greppgnistor som förbättrar och ökar greppet vid första användningen för att säkerställa maximal prestanda. 3,5 mm Latex + 3 mm Pu. Latexapplikationer mellan fingrarna för större greppområde. (Svart / grön)

Senaste generationen tyska Axg® Latex utvecklad i Tyskland speciellt för Rinat för att garantera extremt grepp även i regniga förhållanden. Den har en oslagbar prestanda, perfekt balans mellan toppgrepp och motstånd, det bästa som finns i high -end latex för våta förhållanden. (Oxford / gul)

Stängning: Neopren handledsmanschett med flexpunkter för större rörelsefrihet. Lycra yttre zon underlättar handinträde. Ny vävning med dubbel fästpunkt för bättre och bättre passform.


Specifikationer:

Material:
Latex Axg
Latex Super Nova grepp

Mark: NaturgräsGillar du Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro? Kom in i vår fotbollsektion och upptäck en stor variation av Utrustningprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att fotbollprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Utrustning är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Skydd
Nej
Typ av snitt
Roll-flat
Färg
Grå
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Förväntansfull

-

Otrolig kvalitet, mycket bra latex och utmärkt grepp

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Rinat hela vägen

-

3:e paret rinat handskar. Älskar passformen och komforten med handskarna och mina tidigare par har hållit sig ganska bra och hoppas att dessa kommer att vara samma

Rinat Målvaktshandskar Kaizen Pro

Utmärkt handske

-

bra kvalitet, finish och utmärkt grepp. En av de bästa jag någonsin haft från märket.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up