up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sklz Solo Assist

Sklz Solo Assist

Sklz Solo Assist

plus
Sklz

Sklz Solo Assist

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sklz Solo Assist

Soloassistentens avancerade, lätta konstruktion och äkta pass-design möjliggör spel som fångst- och skjutträning. till skillnad från andra rebounders, tränar det spelare att fånga bollen på språng, sätta fötterna och kvadratera ordentligt innan de skjuter.


Funktioner:

Tränar spelare att sätta sina fötter, ruta upp och skjuta bollen från en riktig passning
Designad för lövträ, utomhusbanor och uppfart
Perfekt för individuell träning eller gruppövningar
Bärbar och veckbar för enkel förvaringOm du letar efter en Fotbollsmål artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Fotbollsmål alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Sklz Solo Assist, till detta pris 145.49 $ och finns tillgänglig. goalinn är det bästa alternativet för att köpa din fotbollutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Sklz Solo Assist, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Sklz Solo Assist

Färg
Svart

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up