Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fotbollsskor

Fotbollsskor

Hitta ett brett utbud av Fotbollsskor-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Stövlar

Märken i Stövlar

Hur väljer man rätt fotbollsskor?

Tillbehör

Tillbehör till fotbollsskor är viktiga för att spela fotboll. Dessa tillbehör inkluderar innersulor, klossar, pjäxtorkar etc. Fotbollsskors sulor förbättrar komfortnivån och förhindrar irritation och smärta. Fotbollsdubbar är det externa tillbehöret till en sko som ger extra grepp på ytan.

Fotbollsskor

Fotbollsskor eller fotbollsskor är en artikel av skodon som används för träning eller fotbollsmatcher. Stövlarna som används till gräsplan har dubbar på utsidan av sulan för att underlätta greppet. Fotbollsdubbar ger enorm friktionskraft. Dubbarna hindrar spelaren från att falla på gräsmattan och låter spelaren springa snabbare och justera riktningen snabbt utan att falla av. Du kan köpa dessa stövlar från Adidas , Joma , Puma , Mizuno .

Junior fotbollsskor

Juniorfotbollsskor är snabba skor för att spela fotboll. De finns i ett brett utbud av stilar och färger, med några extremt levande. Junior fotbollsskor är designade för pojkar och flickor, de är väldigt lätta och slitstarka. Dessa stövlar är gjorda av intensivt kolgarnmaterial för en bekväm passform. Dessa fotbollsskor är en av de viktigaste för ungdomar att spela fotboll.

Rugby stövlar

Rugbystövlar är de perfekta skorna skapade för att spela rugby. De är skapade för att vara bekväma när de spelar och är anpassade för att spela på gräsplaner. De har specifika egenskaper som att söka maximal lätthet så att upplevelsen kan vara helt bekväm och säker. Rugbystövlar har vanligtvis en sula med dubbar som fotboll för att ha maximalt grepp på marken. Det finns även juniorrugbystövlar så att även de små kan njuta av sporten.