up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Träning

Agility Ladders - Färg: Gul

()

Vad är en agilitystege?

En agilitystege är en värdefull utrustning för en idrottare. Syftet med agilitytrappan är att hjälpa dig att förbättra ditt fotarbete, koordination och balans och att hjälpa dig att arbeta med ett brett utbud av agilityövningar.
När det kommer till att välja rätt agilitystege är det viktigt att veta att de finns i olika längder. Även om de varierar i längd, är en standard agilitystege för träning 15 fot lång och 20 tum bred. Försök att välja längden på stegen proffsen använder 15 fot så att du kan hjälpa till som mest. Men den största skillnaden mellan olika stegar är antalet steg de har. Agility stegen kommer med en mängd olika stegpinnar, såsom 8, 11, 12 eller till och med 15.

Varför välja en agilitystege?

Agilitystegen är en viktig del av idrottares träning eftersom den hjälper dem att träna byte av övningar i olika riktningar med låga slagstyrkor. Det mest effektiva sättet att förbättra smidigheten är att förbättra din reaktionstid och snabbhet.
Dessutom har användningen av en agilitystege visat sig vara effektiv vid sportträning och olika träningspass. Hjälper dig att påskynda din träning. Sammantaget förbättrar smidighetsstegen för fotbollsträning tre viktiga konditionsfaktorer: smidighet, snabbhet och reaktionstid. Du kan köpa agilitystegar från ledande tillverkare som Powershot , Softee , Sklz , Pure2Improve och Quickplay .

clouse menu Stänga