Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Under Armour

Information för Under Armour
Under Armour är en ledande varumärke som erbjuder sport- och prestandakläder världen över. Varumärket grundades 1996 av den tidigare Maryland-fotbollsspelaren Kevin Plank och symboliserar skapelse och beslutsamhet i sportkläder. Varumärket expanderade snabbt till en kändis för sin extrema inställning till sportkläder. Det är ägnat att ge idrottare och idrottsmän på alla nivåer produkter som är idealiska för att förbättra prestandan. Varumärkesnamnet representerar fusionen av atletiskhet med hög teknik. Under Armour fortsätter att driva begränsningar och koncentrera sig på skapelse genom att använda avancerade tyger och unika designmetoder.
Varumärkets hängivenhet till prestanda sträcker sig bortom produkter. Varumärket har vuxit globalt och stöder sportlag och idrottare. Företag med framträdande experter och idrottare har lett till innovation av signaturprodukter som omger funktion och stil. Engagemanget ekar med fitnessanhängare, älskare och experter som främjar en global samling förknippad med målet att uppnå utmärkelse. Genom att smidigt förena skapelse med stil Under Armour ger ständigt idrottare styrka och förbättrar kulturen av framsteg.

Under Armour-kläder och tillbehör

Under Armour-träningsoveraller är förberedda med den senaste fukttransporttekniken som fördelaktigt avlägsnar svett från kroppen. Detta håller användaren torr och avslappnad, även under extrema träningspass. Under Armour-ryggsäck tillverkas ofta av högkvalitativa, slitstarka tyger som kan motstå kraven från vardaglig användning och utomhuspass. Dessa ryggsäckar är berömda för sin uthållighet, funktion och modern design. Under Armour-barnkläder tillverkas av mjuka och bekväma tyger som känns mjuka mot barns hud, för att ge en bekväm passform under sport och aktiviteter. Kläderna är också skapade med andningsbara textiler som tillåter exakt luftflöde, kontrollerar överhettning och bibehåller lätthet. Under Armour-herrkläder prioriterar flexibla och stretchiga tyger som tillåter en full rörelseomfång. Detta är viktigt för oreglerad rörelse under aktiviteter och sport. De innehåller kombinerad skyddande stöd i nyckelplatser för att ge extra skydd. Under Armour-damkläder erbjuder en bekväm passform som hjälper individer att prestera sitt bästa och röra sig fritt utan obehag. Många plagg är designade med sportiga och atletiska utseenden. Under Armour mänskläder omfattar ett brett utbud av funktioner som integrerar lätthet, prestanda och mode. Under Armour-fotbollskläder är skapade med andningsbara tyger som ökar luftflödet, kontrollerar överhettning och ger optimal ventilation i området. Fotbollskläder är konstruerade för att fungera obehindrat med andra skyddsutrustningar som hjälmar, stövlar och axelskydd.