up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

plus
Puma

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sko Accelerate Turbo W+

PUMA Accelerate Turbo W+ skoene i hvidt og fire orchi er et stilfuldt og innovativt par fodtøj til dem, der søger både komfort og præstation. Disse sko har et elegant hvidt design med et strejf af fire orchi farveakcenter, hvilket gør dem visuelt attraktive og trendy.

Accelerate Turbo W+ skoene er bygget med banebrydende teknologi, og de giver fremragende støtte og stødabsorbering til dine fødder. Mellemsålen er udstyret med PUMAs Turbo stødabsorberingssystem, som giver responsiv og energireturnerende stødabsorbering ved hvert skridt. Dette sikrer et behageligt og ubesværet skridt, så du kan stå på dine fødder i længere perioder uden ubehag.

Overdelen på skoene er lavet af en kombination af holdbare syntetiske og åndbare meshmaterialer. Dette skaber en let og godt ventileret sko, der holder dine fødder kølige og tørre, især under intense træningspas eller lange gåture. Skoens moderne design inkluderer også en overdreven tunge og krave for ekstra komfort og en sikker pasform.

Ydersålen på Accelerate Turbo W+ har en gummiblanding, der forbedrer trækkraft og greb. Uanset om du går på byens gader eller deltager i sportsaktiviteter, tilbyder disse sko pålidelig og stabil fodfæste på forskellige overflader.

PUMA Accelerate Turbo W+ skoene er ideelle til dem, der lever en aktiv livsstil, og de giver den perfekte balance mellem stil og funktion. Uanset om du går i fitnesscenteret, løber en tur eller bare løber ærinder, er disse sko et pålideligt valg, der holder dig til at se og føle dig godt ud.


Find din pris på Puma Sko Accelerate Turbo W+ og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Fodtøj tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sko og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos handball.

Funktioner Puma Sko Accelerate Turbo W+

Farve
Hvid
Køn
Unisex
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up