up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

plus
Puma

Puma Sko Solarflash II

Produktbeskrivelse Puma Sko Solarflash II

Vær ustoppelig med den nye Solarflash Jr II. Den højtydende indendørs sport tilbyder den perfekte kombination af mellemfodsstabilitet kombineret med en fremragende dæmpningsfornemmelse under alle kraftfulde bevægelser på banen. Den opdaterede overdel garanterer medial og lateral støtte til alle indendørs sportsgrene.

Mellemsål: EVA.
Ydersål: Ikke-mærkende gummi.
Overdel: Blødt og åndbart mesh.Er du på udkig efter Puma Sko Solarflash II? Det er handball mest solgte vare, din online Håndbold butik. Prisen er 39.99 $, i en begrænset periode! Hos handball, får du flest fordele og finde mange flere Puma, til de bedste priser. Alle vores Håndbold vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Puma Sko Solarflash II

Lukkeanordninger
Snørebånd
Farve
Blå
Køn
Drenge
Alder
Junior
Sko
Løbestil
Højde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up