up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salming Sko Ninetyone

plus
Salming

Salming Sko Ninetyone

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Sko Ninetyone

Salmings Performance Sneaker Shoe har en super soft suede øvre, der giver stor komfort og fleksibilitet. Ydersålen er lavet i rå gummi for at give maksimal trækkraft og tæt på jorden. Men der er mere end i øjnene på denne ydeevne sneaker sko, inde i den rå gummi ydersål skal der? En skjult EVA ydeevne mellemsål, hvilket gør denne sko til en fremragende indendørs performance sko samt en cool udseende sneaker. Suede er et naturligt materiale. Hvis dine sko bliver snavset, tørt børstet snavs væk, brug så en ruskind pensel? Du kan ikke vaske ruskind.

Specifikationer:

Materiale:

Virkelig ruskind


Ved du hvilke egenskaber der gør Salming Sko Ninetyone til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Salming Sko Ninetyone, har vi det på lager i vores online handball butik. På grund af vores store udvalg i Sko afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de Håndbold, du er på udkig efter. Køb hos handball og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Salming Sko Ninetyone

Farve
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up