up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

plus
Mizuno

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Tuotekuvaus Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Saavuta ulottuvillesi rajojen yli tällä kevyellä, pyöreällä kenkällä, joka on suunniteltu mukavaksi sovittamiseksi, hyväksi istuvaksi ja mukavaksi. Uuden, jalkaosaan ulotetun Wave-levyn ansiosta Wave Lightning Z6 tarjoaa myös räjähtävän voiman ja verrattoman kiihtyvyyden vastustajan ottamiseksi vastaan.


Ominaisuudet:

Design:
Keskimmäisessä leikkauksessa on korkeampi rakenne, enemmän silmiä nilkan ympärillä.
Kevyt ympäri lentopallokenkiä, joka tarjoaa verrattoman kiihtyvyyden ja erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden.


Tekniset tiedot:

Paino: 305 g
Jos etsit Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. handball:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia Käsipallotuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Kengätvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Väri
Valkoinen
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Valley kengät

-

Minuun vaikutti tunne, että jalkani kevyivät erittäin kevyillä kengillä. Pidän myös todella suunnittelusta ja väreistä. Olen hieman huolissani, koska nilkan puolella olevan Mizuno-merkin reunamateriaali on kovaa, joten jos käytät sitä pitkään ja liikut, saatat hieroa ihoasi. Minusta tuntui, että pehmustemateriaali oli hyvä Mizuno-merkin loppuun. Toimitus oli erittäin nopea ja tiesin tuotteen sijainnin yksityiskohtaisesti, joten olin erittäin luotettava ja helpottunut.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Kiitollisuus

-

Kiitos paljon! Erittäin reagoiva henkilökunta, otin heihin yhteyttä useaan otteeseen, he vastasivat aina nopeasti ja asiallisesti, ongelmallisia keskusteluja ei ollut. Tavara tuli Hollannista Kaukoitään 3 viikossa, se olisi tullut nopeammin, mutta roikkui tullissa, en usko, että tämä on myyjän vika. Pidin kaikesta erittäin paljon.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Arvostelu

-

kiitos paljon !!!! todella nopea toimitus, upea tuote!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up