up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Puma Kengät Adrenalite 1.1

plus
Puma

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Tuotekuvaus Puma Kengät Adrenalite 1.1

Adrenaliitti on suunniteltu pysäyttämättömään nopeuteen. Adrenalite 1.1 tarjoaa brutaalin kiihtyvyyden ja täyden nopeuden monisuuntaisille liikkeille, jotka on infusoitu täysin suunnitelluilla, teknisesti edistyneillä, innovatiivisilla ja kevyillä materiaaleilla, jotta luodaan lopullinen nopeusase.


Ominaisuudet:

MIDSOLE: Kevyt irrotettu PROFOAM-tekniikka täydelliseen pehmusteeseen ja energian palautukseen.
ULKOPUOLELLA: Uusi suunniteltu ulkopohja takaa erinomaisen pidon kaikilla sisäpinnoilla.
Yläosa: Kevyt MATRYXEVO-tekniikka, joka on rakennettu reaktiivisilla hiililangoilla tukemaan nopeasti eteenpäin liikkuessa.
Älä odota enää ostaaksesi Puma Kengät Adrenalite 1.1 reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, handball:sta löydät myös muita Kengät tuotteita Jalkineet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Puma Kengät Adrenalite 1.1 ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kengät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Puma Kengät Adrenalite 1.1

Väri
Oranssi
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Puma Kengät Adrenalite 1.1

Arvostelu

-

Jäykkä, mukava kenkä, joka sopii täydellisesti nopeille ja kevyille pelaajille, päällinen istuu erittäin hyvin ja pohjallinen ei ole liian profiloitu ensi silmäyksellä saattaa tuntua hieman epämukavalta, mutta lyhyen lenkin jälkeen kaikki palautuu normaaliksi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up