up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma Laukku Teamgoal 23 L

Puma Laukku Teamgoal 23 L

Puma Laukku Teamgoal 23 L

plus
Puma

Puma Laukku Teamgoal 23 L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Puma Laukku Teamgoal 23 L

Goal-mallisto yhdistää korkeatasoiset materiaalit ja moderni muotoilu pitämään joukkueesi valmiina pelin vaatimuksiin kaikilla tasoilla.


Puma Laukku Teamgoal 23 L:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt handball:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Puma Laukku Teamgoal 23 L:lla on Puma:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Laukut kategorian Varusteet tuotteilla.

Ominaisuudet Puma Laukku Teamgoal 23 L

Väri
Musta
Tilavuus
21-30 L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up