Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Handbal

Kempa

Over Kempa
Kempa staat synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van handbal. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan kwaliteit is het merk een vertrouwde keuze geworden voor atleten en liefhebbers. Sinds 2002 is Kempa gegroeid vanuit zijn bescheiden oorsprongen tot een wereldwijd leider op het gebied van handbalapparatuur en -kleding.
Kempa's reis is gekenmerkt door een toewijding aan kwaliteit en een toewijding aan de sport. Met een divers aanbod aan kleding en uitrusting voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals gespecialiseerde handbaluitrusting, zorgt Kempa ervoor dat handballers op alle niveaus worden uitgerust om te excelleren op het veld. Hun producten zijn niet alleen ontworpen voor prestaties, maar ook voor stijl en comfort, waardoor Kempa een merk van keuze is voor handballiefhebbers over de hele wereld.

Een erfenis van handbaluitmuntendheid

Kempa's kledinglijn voor mannen is afgestemd op de diverse behoeften van mannelijke handballers. Kempa's herenkleding combineert comfort en functionaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en comfort, waardoor Kempa de beste keuze is voor mannelijke handballers die willen excelleren in stijl en prestaties. Met een gevarieerd aanbod aan stijlvolle en functionele opties zorgt Kempa ervoor dat vrouwelijke handballers zich krachtig en comfortabel voelen in hun uitrusting. Van tops tot tights en accessoires, Kempa's kledinglijn voor vrouwen is ontworpen om elke vrouwelijke handbalreis te ondersteunen.
Kempa erkent het belang van het bevorderen van de passie voor handbal vanaf jonge leeftijd. Kempa's kledinglijn voor kinderen is afgestemd op de volgende generatie handbalsterren. De toewijding van het merk aan handbal strekt zich uit tot de gespecialiseerde Kempa-handbalkleding-lijn. Deze kleding is ontworpen voor precisie en wendbaarheid en is speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van handballers. Met een uitgebreid aanbod aan handbaltops, -shorts en -accessoires zorgt Kempa ervoor dat spelers met vertrouwen hun beste prestaties kunnen leveren. Kempa's T-shirts met korte mouwen zijn veelzijdige aanvullingen op de garderobe van elke handballer. Gemaakt van ademende materialen, deze T-shirts zijn perfect voor trainingen, evenals voor dagelijks gebruik. Het vervoer van handbalequipment was nog nooit zo gemakkelijk als met Kempa's handbalzakken. Deze tassen zijn ontworpen voor duurzaamheid en gemak, met voldoende opbergruimte voor uitrusting, waaronder ballen, tops en schoenen. Kempa is niet alleen over kleding; het biedt ook een uitgebreid assortiment Kempa-trainingsmaterialen om spelers te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Van bakens en agility ladders voor voetenwerk drills tot handballen en keeperhandschoenen, Kempa biedt de tools waar atleten om vraagt om effectief te trainen en hun prestaties te verbeteren.