up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lifestraw Vannfilterflaske Go 650ml

plus
Lifestraw

Lifestraw Vannfilterflaske Go 650ml

Produktbeskrivelse Lifestraw Vannfilterflaske Go 650ml

Holdbar og BPA-fri, uavhengig laboratorietestet for å oppfylle drikkevannsprotokoller etablert av US Environmental Protection Agency (EPA) og NSF International/ANSI.

22oz og 1L kapasitet. Hver fylling unngår engangsbruk av plastflaskevann! Enkel å bruke, lett å rengjøre flaske og kork tåler oppvaskmaskin når filteret er fjernet.

Kjøpet ditt har innvirkning: ett kjøp, ett barn, ett år med trygt vann LifeStraw er stolt av et B Corp og Climate Neutral Certified merke, forpliktet til å møte de høyeste standardene for verifisert sosial og miljømessig ytelse, åpenhet og ansvarlighet.


Funksjoner:

- Beskytter mot bakterier, parasitter, mikroplast, klor, organisk kjemisk materiale, skitt, sand og uklarhet; forbedrer smaken
- Uavhengig lab testet, holdbar og BPA-fri
- Hver fylling unngår engangsbruk av plastflaskevann!
- Få erstatningsfiltre og tilbehør her


Spesifikasjoner:

- Kapasitet: 650 ml

Dimensjoner og stell:
- Vekt: 221 g (22 oz flaske)

Utskiftbare filtre og deler:
- BPA-fri og tåler oppvaskmaskin, når filteret er fjernet

Inkluderer:
- vannflaske, vannfilter, kork med silikonmunnstykke, karabinkrokMed Lifestraw Vannfilterflaske Go 650ml, det garanterer det beste Håndball utstyr. I tillegg til handball finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din Håndball butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Lifestraw. Vårt team av Håndball eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Trening tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Lifestraw Vannfilterflaske Go 650ml

Farge
Blå
Produkttype
Kolbe
Kapasitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up