up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

plus
Mizuno

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Nå utover grensene med denne lette allroundskoen konstruert for komfortabel montering, god demping og stor fleksibilitet. Med en ny Wave-plate utvidet til forfoten, gir Wave Lightning Z6 også eksplosiv kraft og uovertruffen akselerasjon å ta på motstanderen.


Egenskaper:

Design:
Midtsnittversjonen gir en høyere konstruksjon med mer netting rundt ankelen.
Lett rundt volleyballsko som gir uovertruffen akselerasjon og førsteklasses passform og komfort.


spesifikasjoner:

Vekt: 305 g
Fullfør bestilling av Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes med vår Sko utvalg og Sko artikler. Naviger gjennom andre Håndball kategorier på handball, din nettbutikken som spesialiserer seg på Håndball utstyr, og få alle dine Sko utstyr til den beste prisen, 100% garanti på handball!

Spesifikasjoner Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Farge
Hvit
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Valley sko

-

Jeg var imponert over følelsen av at beina ble lettere med veldig lette sko. Jeg liker også designet og fargen. Jeg er litt bekymret fordi kantmaterialet til Mizuno-merket på ankelsiden er hardt, så hvis du bruker det lenge og beveger deg, kan du gni huden din. Jeg følte at polstringsmaterialet var bra for slutten av Mizuno-merket. Leveransen gikk veldig raskt, og jeg visste plasseringen av produktet i detalj, så jeg var veldig pålitelig og lettet.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Takknemlighet

-

Tusen takk! Veldig lydhør personale, jeg kontaktet dem flere ganger, de svarte alltid raskt og saklig, det var ingen problematiske dialoger. Varene kom fra Holland til Fjernøsten på 3 uker, det ville ha kommet raskere, men det hang i tollen, jeg tror ikke dette er selgerens feil. Jeg likte alt veldig godt.

Mizuno Wave Lightning Z6 Mid Shoes

Omtale

-

tusen takk !!!! virkelig rask frakt, fantastisk produkt!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up