up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Puma Sko Accelerate Turbo W+

plus
Puma

Puma Sko Accelerate Turbo W+

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sko Accelerate Turbo W+

PUMA Accelerate Turbo W+ sko i hvitt og orkiderødt er et stilig og innovativt par sko for de som ønsker både komfort og ytelse. Disse skoene har et elegant hvitt design med et lite hint av orkiderøde fargeaksenter, noe som gjør dem visuelt tiltalende og trendy.

Accelerate Turbo W+ skoene er bygget med banebrytende teknologi og gir utmerket støtte og demping for føttene dine. Mellomsålen er utstyrt med PUMAs Turbo dempingssystem, som gir responsiv og energireturnerende demping med hvert skritt. Dette sikrer en behagelig og uanstrengt gang, slik at du kan stå på føttene dine i lengre perioder uten ubehag.

Overdelen på skoene er laget av en kombinasjon av slitesterke syntetiske materialer og pustende mesh-materialer. Dette skaper en lett og godt ventilert sko som holder føttene dine kule og tørre, spesielt under intense treningsøkter eller lange turer. Skoens moderne design inkluderer også en overdimensjonert tunge og krage for ekstra komfort og en sikker passform.

Yttersålen på Accelerate Turbo W+ har en gummiblanding som forbedrer trekkraft og grep. Uansett om du går på bygatene eller deltar i sportsaktiviteter, tilbyr disse skoene pålitelig og stabil fotfeste på forskjellige overflater.

PUMA Accelerate Turbo W+ sko er ideelle for de som lever et aktivt liv, og gir den perfekte balansen mellom stil og funksjon. Enten du skal på treningsstudio, gå en tur eller bare gjøre ærend, er disse skoene et pålitelig valg for å holde deg fresh og i form.


Akkurat nå er produktet Puma Sko Accelerate Turbo W+ på lager hos handball. Finn ut hvilken andre Håndball produkter merketPuma har i din nett Håndball butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Sko modeller. På handball lager vi de nyeste stiler og design av Sko. Bla gjennom vårt utvalg og finne Håndball artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Puma Sko Accelerate Turbo W+

Farge
Hvit
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up