up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

Puma Sko Solarflash II

plus
Puma

Puma Sko Solarflash II

Produktbeskrivelse Puma Sko Solarflash II

Vær ustoppelig med den nye Solarflash Jr II. Den høypresterende innen innendørssport tilbyr den perfekte kombinasjonen av mellomfotstabilitet smeltet sammen med en suveren dempingsfølelse under alle kraftige bevegelser på banen. Den oppdaterte overdelen garanterer medial og sidestøtte for alle innendørsidretter.

Mellomsåle: EVA.
Yttersåle: Non-marking gummi.
Overdel: Myk og pustende mesh.Hvis du ser etter gode kvalitets Sko artikler, da vil vårt utvalg av Sko definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Puma Sko Solarflash II, prisen er 39.99 $ og er tilgjengelig. handball er det beste alternativet for å kjøpe Håndball utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Puma Sko Solarflash II, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Puma Sko Solarflash II

Lukninger
Skolisse
Farge
Blå
Skjønn
Gutter
Alder
Junior
Sko
løpesko
Høyde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up