up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Puma Skor Solarflash II

Puma Skor Solarflash II

Puma Skor Solarflash II

Puma Skor Solarflash II

Puma Skor Solarflash II

Puma Skor Solarflash II

plus
Puma

Puma Skor Solarflash II

Produktbeskrivning Puma Skor Solarflash II

Var ostoppbar med nya Solarflash Jr II. Den högpresterande inom inomhussporter erbjuder den perfekta kombinationen av mellanfotsstabilitet kombinerat med en fantastisk dämpningskänsla under alla kraftfulla rörelser på banan. Den uppdaterade ovandelen garanterar medialt och sidostöd för alla inomhussporter.

Mellansula: EVA.
Yttersula: Non-marking gummi.
Ovandel: Mjuk och andningsbar mesh.Just nu hittar du, Puma Skor Solarflash II till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På handball, kan du hitta andra grymma produkter i Skorkatalogen och speciellt produkter i Skorkategorin. Vi har ett brett utbud av Skor för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Puma Skor Solarflash II

Förslutningar
Skosnören
Färg
Blå
Kön
Pojkar
Ålder
Junior
Skor typ
Spring-skor
Höjd Stövlar
Låg

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up