Contact | Tradeinn
up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Kontakt

På Tradeinn har vi professionella team som är redo att hjälpa dig. Hitta bara här nedan det alternativet som bäst passar dina behov.

FÖRETAG / KLICKA & SAMLA

Adress:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanien

TIDTABELL

oficinas celra

Kontaktformulär

Här kan du skriva dina frågor om vårt företag.
Behöver du hjälp? Du kan kontrollera din orderstatus och spåra din leverans mycket enkelt genom att logga in till Mitt Konto. Om du fortfarande behöver kontakta oss, vänligen välj din beställning i ”Mina beställningar” och använd kontaktformulär.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

Kom med i vårt team och väx med oss!

Var redo att starta din karriär i en internationell miljö! På Tradeinn är människor som gör oss till vad vi är! De är inte bara våra samarbetare, de är en del av samhällen som vi servar. Vi erbjuder olika möjligheter för varje område där vi verkar. Skicka en resumé (CV) och börja visualisera din framtid som en i vårt team.

JOBB

Skulle du vilja arbeta i en kreativ och internationell miljö? Är du dynamisk, aktiv och vill utvecklas? I så fall är du kanske just den vi söker!

Bifoga ditt CV

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter och informationen i mitt CV för Tradeinn Retail Services urvalsprocesser som sammanfaller med min profil

PRAKTIK

Är du studerande? Upptäck möjligheter och se hur dina färdigheter och passioner passar ihop med möjligheter på Tradeinn.

Bifoga ditt CV

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter och informationen i mitt CV för Tradeinn Retail Services urvalsprocesser som sammanfaller med min profil

 

clouse menu Stänga
Tradeinn använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre service. Genom att fortsätta dina sökningar på vår sida, godkänner du vår användning av cookies. Mer information | Jag godkänner