Quienes somos

Què és Tradeinn?

+1.500

marques top

17

botigues especialitzades en esport

+1.100.000

productes

Almacen

Preparem 18.000 comandes al dia

El nostre centre logístic te una superfície de 15.600 m2

Enviem a + 190 països

+ 190 països

+400 persones al nostre equip

i un Club de Triatló

Equipo

Col·laborem amb causes socials

És part del nostre ADN sentir que, dalguna manera, contribuim a millorar alguns aspectes daquest món. És per això que, a Tradeinn, col·laborem amb organitzacions i causes benèfiques aportant el nostre granet de sorra a la construcció dun món millor.

La nostra missió

En els últims anys Tradeinn.com sha convertit en tota una organització empresarial exitosa basada en valors ètics, innovació i pràctiques comercials focalitzades en la satisfacció del client. - Estem constantment innovant i oferint als clients nous productes i serveis. - El nostre objectiu és la satisfacció del client. Ens centrem en aconseguir els objectius necessaris per a aconseguir un creixement sostenible en el temps i convertir-nos en una empresa encara més sòlida al mercat actual, cada cop més global. Crear un clima de seguretat i confiança són les claus per lèxit del comerç online.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei als nostres clients. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Troba més informació aquí | Acceptar