Quienes somos

Wat is Tradeinn?

+1.500

topmerken

17

winkels die gespecialiseerd zijn in sportartikelen

+1.100.000

producten

Almacen

We versturen ongeveer 18.000 bestellingen per dag

ons hoofdpakhuis beslaat een gebied van 15.600m2

Wij versturen naar meer dan 190 landen over de hele wereld

Quienes somos

+400 werknemers (en daar komen er steeds meer bij!)

en 1 triatlonclub

Equipo

We werken samen met liefdadigheidsinstellingen

Het zit in ons DNA om te voelen dat we op een of andere manier kunnen bijdragen aan het verbeteren van deze wereld. Daarom werken we bij Tradeinn samen met liefdadigheidsinstellingen zoals Oxfam, om aan een betere wereld te werken.

Onze missie

We bouwen aan een betere toekomst; bij onze benadering voor zakelijke groei op de lange termijn analyseren we en passen we ons aan aan de marktontwikkeling en nieuwe kansen. Wij denken dat als we zorgen voor een goed leefklimaat en ons aanpassen aan de ideeën, trends en stijlen die zich over de hele wereld ontwikkelen, we de sleutel in handen hebben voor succes in de e-commerce. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze klanten te verrassen. We laten ons in onze bedrijfsactiviteiten leiden door de tevredenheid van onze klanten door de best mogelijke service te verlenen. We zijn er trots op als we onze klanten blij kunnen maken, en we doen alles wat we kunnen om te zorgen dat de ervaring voor de klant plezierig is en voldoening geeft.

Om u een betere service te kunnen verlenen, maakt Tradeinn gebruik van cookies. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies. Meer informatie | Ik ga akkoord