Quienes somos

Wat is Tradeinn?

+1.500

topmerken

17

winkels die gespecialiseerd zijn in sportartikelen

+1.100.000

producten

Vaak gestelde vragen

Wat is Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn is een in 2008 opgerichte e-commerce en is het eerste netwerk van online winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van sportuitrusting, computers en thuis. Tradeinn bereidt meer dan 18.000 bestellingen per dag voor en verzendt naar meer dan 190 landen over de hele wereld. Tradeinn heeft een geweldig team van meer dan 400 professionals en een Triathlon Club.

Hoe werkt tradeinn? icono cerrar

Tradeinn heeft 17 onlineshops, 14 shops die gespecialiseerd zijn in een specifieke sport, Kidinn de winkel voor kinderen, Techinn de technologiewinkel en tot slot Bricoinn een winkel voor tuin-, woon- en doe-het-zelfproducten.

Hoe kopen op Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn stelt u haar 17 online winkels ter beschikking zodat u in alle veiligheid in elk van hen kunt kopen, u kunt meer dan 1 miljoen producten van verschillende merken vinden, u hoeft alleen maar te beginnen met browsen in de winkel die u leuk vindt en de producten aan uw mandje toe te voegen, als u producten van een andere winkel wilt kopen, kunt u deze bezoeken door op het logo van dezelfde winkel te klikken en u kunt doorgaan met producten aan hetzelfde mandje toe te voegen en alles in één bestelling te kopen.
Almacen

We versturen ongeveer 18.000 bestellingen per dag

ons hoofdpakhuis beslaat een gebied van 15.600m2

Wij versturen naar meer dan 190 landen over de hele wereld

meer dan 190 landen over de hele wereld

+400 werknemers (en daar komen er steeds meer bij!)

en 1 triatlonclub

Equipo

We werken samen met liefdadigheidsinstellingen

Het zit in ons DNA om te voelen dat we op een of andere manier kunnen bijdragen aan het verbeteren van deze wereld. Daarom werken we bij Tradeinn samen met liefdadigheidsinstellingen zoals Oxfam, om aan een betere wereld te werken.

Onze missie

We bouwen aan een betere toekomst; bij onze benadering voor zakelijke groei op de lange termijn analyseren we en passen we ons aan aan de marktontwikkeling en nieuwe kansen. Wij denken dat als we zorgen voor een goed leefklimaat en ons aanpassen aan de ideeën, trends en stijlen die zich over de hele wereld ontwikkelen, we de sleutel in handen hebben voor succes in de e-commerce. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze klanten te verrassen. We laten ons in onze bedrijfsactiviteiten leiden door de tevredenheid van onze klanten door de best mogelijke service te verlenen. We zijn er trots op als we onze klanten blij kunnen maken, en we doen alles wat we kunnen om te zorgen dat de ervaring voor de klant plezierig is en voldoening geeft.

Om u een betere service te kunnen verlenen, maakt Tradeinn gebruik van cookies. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies. Meer informatie | Ik ga akkoord