Quienes somos

Hva er Tradeinn?

+1.500

toppmerker

17

butikker spesialisert innen sportsvarer

+1.100.000

produkter

Vanlige spørsmål

Hva er Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn er en netthandel som ble grunnlagt i 2008 og er det første nettverket av nettbutikker som spesialiserer seg på salg av sportsutstyr, datamaskiner og hjem. Hos Tradeinn utarbeides mer enn 18 000 bestillinger per dag og sendes til mer enn 190 land rundt om i verden. Tradeinn har et flott team med mer enn 400 fagfolk og en Triathlon Club

Hvordan fungerer tradeinn? icono cerrar

Tradeinn har 17 nettbutikker, 14 butikker som spesialiserer seg på en bestemt sport, Kidinn barnebutikk, Techinn teknologibutikk og til slutt Bricoinn en butikk for hagearbeid, hjem og DIY -produkter.

Hvordan kjøpe fra Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn stiller sine 17 nettbutikker til disposisjon, slik at du kan kjøpe trygt i hver av dem, du kan finne mer enn 1 million produkter fra forskjellige merker, du må bare begynne å bla gjennom butikken du liker best og legge produktene til kurven din, hvis du vil kjøpe produkter fra en annen butikk, kan du besøke den ved å klikke på logoen, og du kan fortsette å legge produktene til den samme kurven og kjøpe alt i en enkelt ordre.
Almacen

Vi sender omtrent 18.000 bestilling hver dag

vårt hovedlager dekker et område på 15.600m2

Vi sender til over 190 land verden over

over 190 land verden over

+400 ansatte (og vokser enda!)

og 1 Triathlon Club

Equipo

Vi samarbeider med veldedige organisasjoner

Det er en del av vårt DNA å føle at vi på en eller annen måte kan bidra til å forbedre visse fasetter i denne verden. Derfor samarbeider vi på Tradeinn med veldedige organisasjoner som Oxfam, for å bygge en bedre verden.

Vårt oppdrag

Vi bygger en lysere fremtid; Vår langsiktige næringsveksttilnærming innebærer å analysere og tilpasse seg markedsutviklingen og nye muligheter. Fra vårt perspektiv er nøkkelen til suksess innen netthandel å skape et sikkert klima og tilpasse seg ideer, trender og smaker som utvikler seg over hele verden. Vi leter alltid etter nye måter å overraske våre kunder på. Vi bygger vår virksomhet rundt kundetilfredshet og tilbyr den beste servicen mulig. Vi er stolte over å glede våre kunder, og gjøre alt vi kan for å sikre at kundenes opplevelse er morsom og givende.

For å gi deg en bedre service bruker Tradeinn informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du bruk av informasjonskapslerMer informasjon | Jeg godtar