Quienes somos

Vad är Tradeinn?

+1.500

topp märken

17

butiker specialiserade på sportprodukter

+1.100.000

produkter

Vanliga frågor

Vad är Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn är ett e-handelsföretag som grundades 2008 och är det första nätverket av nätbutiker som specialiserat sig på försäljning av sportutrustning, datorer och hem. Tradeinn förbereder mer än 18 000 beställningar per dag och levererar till mer än 190 länder runt om i världen. Tradeinn har ett fantastiskt team med mer än 400 professionella medarbetare och en triathlonklubb.

Hur fungerar tradeinn? icono cerrar

Tradeinn har 17 nätbutiker, 14 butiker som specialiserar sig på en viss sport, Kidinn, butiken för barn, Techinn, teknikbutiken och Bricoinn, butiken för trädgårds-, hem- och gör-det-själv-produkter.

Hur köper man på Tradeinn? icono cerrar

Tradeinn ställer sina 17 onlinebutiker till ditt förfogande så att du kan handla med total säkerhet i var och en av dem, du kan hitta mer än 1 miljon produkter från olika märken, du behöver bara börja surfa i den butik du gillar och lägga produkterna i din korg, om du vill köpa produkter från en annan butik kan du besöka den genom att klicka på logotypen för densamma och du kan fortsätta att lägga produkter i samma korg och köpa allt i en och samma beställning.
Almacen

Vi skickar omkring 18.000 beställningar varje dag

vårt huvudmagasin täcker en yta av 15.600m2

Vi levererar till över 190 länder världen över

över 190 länder världen över

+400 anställda (och växer fortfarande!)

och 1 Triathlon Klubb

Equipo

Vi samarbetar med välgörenhetsorganisationer

Vi har det i blodet och känner att vi på något sätt kan bidra till att förbättra vissa aspekter av vår värld. Därför Tradeinn med välgörenhetsorganisationer som Oxfam, för att bygga en bättre värld.

Vår mission

Vi bygger en ljusare framtid; vår långtids verksamhet växer och involverar analyser och anpassning till marknadsutveckling och nya möjligheter. Från vårt perspektiv är skapandet av ett säkert klimat och anpassar idéer, trender och smaker som utvecklas världen över, är nyckeln till framgång. Vi söker alltjämt nya sätt att överraska våra kunder. Vi bygger vår verksamhet runt våra kunders belåtenhet och erbjuder bästa möjliga service. Vi är stolta över att behaga våra kunder och göra allt vi kan för att våra kunders upplevelser är både roliga och givande.

Tradeinn använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre service. Genom att fortsätta dina sökningar på vår sida, godkänner du vår användning av cookies. Mer information | Jag godkänner