up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man sutteflasker til spædbørn?

Når det kommer til at vælge sutteflasker og klassiske sutter til spædbørn, kan du blive overvældet af antallet af muligheder på markedet. Der er så mange materialer, former og størrelser, der kan gøre dig nervøs for, hvad der skulle være den rigtige for din baby. Der er ingen godkendt retningslinje, men hvis du overvejer et par vigtige punkter i tankerne, kan du træffe et bedre valg.

Flaske materiale

Philips Avent Natural flasken til spædbørn er lavet af forskellige materialer såsom glas, plastik, silikone og rustfrit stål. Plastflasker er lette og går ikke i stykker, hvis de tabes ved et uheld. Silikoneflasker er lavet af silikone BPA fri. De er lette og bevarer ikke lugten. Glasflasker er holdbare. Nogle glasføderflasker kommer med et silikonehylster, der beskytter dem mod skader.

Flaskens form og størrelse

Mælkepulverdispensere kommer i forskellige størrelser, men har generelt to hovedformer: standard og vinkler. De lige flasker er nemme at fylde og vaske. Vinklede flasker er bøjet i halsen, hvilket forhindrer din baby i at sluge luft. Til nyfødte bør der vælges små sutteflasker. Cybex , Tommee Tippee , Philips Avent , Safta og Fisher price er de bedste producenter af fodrings og ammetilbehør til nyfødte.

clouse menu Luk