Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Barbie

Om Barbie
Barbie, en kulturel ikon og global fænomen, har haft hjerterne hos børn og samlere, siden den blev introduceret i 1959. Barbies rejse startede, da den første ikke blev skabt af Mattel-medstifter Ruth Handler med en vision om at give piger noget opmuntring til kreativitet, fantasi og aspirerende. Gennem årene er Barbie blevet et symbol på styrke, mangfoldighed og uendelige muligheder. Find den smukke samling af Barbie-dukker og andet tilbehør på Kidinn.
Barbie har vist løbende, at den kan udvikle sig med tiden, mens den bevarer sine grundlæggende værdier om kreativitet, fantasi og styrke. Fra starten har mærket stræbt efter at inspirere unge sind, hvilket fremmer et stort udvalg af fortællinger og drømme. Med et omfattende udvalg af dukker, tilbehør, legepladser og innovative koncepter som Barbie Color Reveal, Barbie fortsætter med at fange hjerterne hos generationer, hvilket beviser, at dens indvirkning på leg og fortællinger er eviggyldig.

Barbie Inspirerende Imaginations Gennem Generations

The Barbie doll selv er et udtryk for mode og eventyr. Med sin ikoniske figur og ever-changing garderobe har Barbie-dukker givet børn mulighed for at udforske forskellige roller og karrierer, fra astronauter til læger, og inspirere dem til at drømme ud over konventioner. Komplet med dukker er et bredt udvalg af Barbie accessories der spænder fra miniature tøj sæt, sko, smykker, til kæledyr, gadgets, og endda karriere relaterede værktøjer. Disse Barbie dukker og tilbehør forbedrer fortællinger og tilpasning, hvilket gør det muligt for børn at curate unikke fortællinger. Barbie tasker udvider dukkens mode sans til hverdags accessories. Fra stilfulde tasker til rygsække, infuserer de en smule af Barbies elegance og sjov i hverdagen, hvilket fremmer et stærkt identitets- og personlighedsudtryk.
The Barbie Dreamhouse er et varemærke for mærket. Dette intrikat designede legehus bringer Barbies verden til live, med forskellige værelser, tilpasselig møbler og interaktive elementer. Det fungerer som et lærred for fantasifuld leg, hvilket gør det muligt for børn at skabe deres egne historier inden for dets levende vægge. Barbie køretøjer transporterer dukkerne på spændende eventyr. Fra konvertible biler til campister, tilbyder disse køretøjer et ekstra lag af leg, hvilket opmuntrer børn til at udforske forskellige scenarier, mens de ledsager deres dukker på modige begivenheder. Barbie Color Reveal er en spændende innovation, der tilføjer et element af overraskelse til Barbie-oplevelsen. Med denne linje kommer hver dukke skjult inde i en tube fyldt med vandaktiverede farveoverraskelser. Når børnene dypper dukken i vandet, afsløres hendes funktioner, outfit og accessories gradvist, og skaber glæde og forventning.