up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Cybex

Autostole

Autostole

tilbehør - Autostol

tilbehør - Autostol

tilbehør - klapvogne og buggies

tilbehør - klapvogne og buggies

Sport

Sport

buggies

buggies

Barnevogne

Barnevogne

Afdelinger

Baby

Fodring

Alle( Cybex )

Cybex

Cybex arbejder på børnesikkerhed (autostole, barnevogne og bæreseler). Virksomheden blev etableret i 2005 af Martin Pos i Hong Kong som CYBEX Industrial. Cybex har steder i Hong Kong, Kulmbach, Bayreuth og Prag og markedsfører sine produkter internationalt. Virksomheden udvikler systemer til transport af babyer og børn op til 12 år, autostole og børnesæder og barnevogne. Den innovative funktionalitet og uovertruffen sikkerhed definerede Cybex. Det er det højeste brand, der forstås for at konstruere barnevogne og rejseudstyr til børn.

Cybex er det bedste mærke af børnesikkerhedsprodukter

Cybex tilbyder et udvalg af high-end barnevogne med smukke strukturer og elementer. Cybex barnevogne har All-in-one-funktioner med bagudvendt, forudvendt og booster-tilstande. Cybex tilbyder også buggies, der kommer med 360 ​​graders rotation og mange forskellige farvemuligheder. Cybex autostol til spædbørn kombinerer vigtig sikkerhedsteknologi i kroghaken af ​​grebet for at beskytte. De tegn kommer via omsorgspersonens smarte telefon for at bekræfte børns sikkerhed i forskellige farlige tilstande. Derudover præsenterer Cloud Q med Sensorsafe en kombination af fremragende beskyttelse og et unikt rejseprogram for overlegen sikkerhed inde og ude i bilen. Derudover tilbyder Cybex ultra-letvægts barnevogn med åndbar mesh og en enkelt-pull-sadel. Cybex barnevogn er bedst egnet til din premiumfamilielivsstil. Cybex barnevogn er den essentielle basis, der gør det muligt at tilslutte en af ​​fire muligheder og nyde ubesværet op- og nedkørsel.
Cybex autostol tilbehør inkluderer en autostolskopholder, der understøtter dit barns drikkevarer tæt: Det tilsluttes glat til faste Cybex autostole og giver et velegnet etablering til dit barns flaske eller kop. Cybex spædbarn autostol regnslag understøtter, at dit barn er tørstig og afslappende under vanskelige vejrforhold. Den fleksible base kører det direkte til at tilslutte og frigøre, mens du rejser. Den Solskærm kan tilsluttes din autostols solskærm for at levere komplet UPF50 +-beskyttelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk