Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Educa Borras

Om Educa Borras
Educa Borras, et elsket navn i legetøjs- og spilverdenen, har været med til at tænde fantasien i over et århundrede. Grundlagt i 1894 i Barcelona, Spanien, har dette familiedrevne selskab forblevet tro mod sin kerneopgave: at skabe innovative og lærerige legetøj, der inspirerer til læring gennem leg. Educa Borras tilbyder et fortryllende sortiment af børnelegetøj, der fremmer de unge sjæles udvikling. Fra farverige byggeklodser til interaktive elektroniske gadgets, deres samling imødekommer en diversificeret aldersgruppe, sikrer, at alle børns udviklingsbehov bliver mødt. I over et århundrede har Educa Borras været i frontlinjen af ​​legetøjs- og spilindustrien, og kontinuerligt udviklet sig for at imødekomme de skiftende behov hos børn og familier. Med en stærk forpligtelse til kvalitet, uddannelse og leg, forbliver Educa Borras et anerkendt navn, der beriger livet for generationer ved at omdanne legetid til en verden af ​​fantasi og læring. Uanset om det er dukker, puslespil, håndværk eller bordspil, Educa Borras er mærket, der tænder nysgerrighed, fremmer kreativitet og brænder glæden ved opdagelsen hos hver barn og voksen, der kommer i kontakt med deres produkter.
Educa Borras Igniting Minds Through Play

Educa Borras børnelegetøj er ikke kun sjovt, men opmuntrer også kognitive, emotionelle og fysiske vækst, så de er et betroet valg for forældre og uddannere. Educa Borras' dukker er udformet med nøje opmærksomhed på detaljer, der fanger hjerterne hos børn verden over. Disse dukker kommer i forskellige stilarter, fra livagtige babydukker til moderigtige modeldukker. Deres kompromisløse kvalitet sikrer, at hver dukke bliver en kær ven, der fremmer fantasifuld fortælling og fremmer vigtige sociale færdigheder. Educa Borras puslespil spænder fra enkle, børnevenlige designs til komplekse, tusind stykker mesterværker. Samling af disse puslespil forbedrer ikke kun problemløsningsfærdigheder, men instille også tålmodighed og en fornemmelse af overvindelse hos både børn og voksne. Educa Borras giver unge skabere med sine engagerende håndværkssæt. Disse sæt giver alle materialer og instruktioner, som børnene har brug for til at udforske deres kunstneriske evner. Uanset om det er maling, smykkefremstilling eller andre håndværksaktiviteter, Educa Borras håndværk forbedrer kreativitet, finmotorik og selvudtryk. Educa Borras forstår vigtigheden af ​​familiebånd og venlig konkurrence. Deres bordspil bringer folk sammen i timer med sjov og latter. Fra klassiske brætspil som skak og Scrabble til moderne strategispil, Educa Borras' bordspil fremmer kritisk tænkning, teamwork og venlig rivalisering.