up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Feber Trehjulet Cykel Baby Plus Music

plus
Feber

Feber Trehjulet Cykel Baby Plus Music

Produktbeskrivelse Feber Trehjulet Cykel Baby Plus Music

Baby Plus Music Pink er en evolutionær trehjulet cykel med luftskibssystem til drenge eller piger fra 9 måneder til 3 år.

En trehjulet cykel, der inkluderer musikpakke med lys og udskiftelige lyde og batterier.

En passende gave til enhver tid på året.

For når den er mindre, vil turene på Baby Plus Music Pink være mere behagelige takket være den inkluderede spædbørnsrepositionering.

Takket være bæltet og sikkerhedsstangen vil være mere sikker og med den buede parasol vil være fuldt beskyttet.
Er du vild med Feber Trehjulet Cykel Baby Plus Music? Er du på udkig efter en online specialist i Børnebutik udstyr?, Kig hos kidinn. der er autoriseret Feber forhandler, alle vores Børnebutik varer, er dækket af fabriksgaranti fra Feber. Vælg en Legetøj kategori og find alle de mulige Legetøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Feber Trehjulet Cykel Baby Plus Music

Farve
Rosa
Legetøjstype
Vandrere

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up