Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fisher Price

Om Fisher Price
Fisher-Price, en elsket amerikansk mærke, har været en pioner i design og produktion af innovative, uddannelsesmæssige og alderssvarende legetøj til spædbørn og små børn siden 1930. Grundlagt af Herm Fisher, Irving Price og Helen Schelle, har Fisher-Price skabt et ry for at skabe legetøj, der engagerer, underholder og fremmer udviklingen af ​​børns kognitive, motoriske og sociale færdigheder. Med et engagement i kvalitet, sikkerhed og kreativitet, har Fisher-Price blivet et husstandsnavn og en global leder i legetøjsindustrien. Fisher-Price har forblevet en troværdig mærke i legetøjsverden i årtier. Med en rig historie om at skabe produkter, der fængsler unge sind, mens de fremmer vækst, fortsætter Fisher-Price med at udvikle sine produkter for at imødekomme de skiftende behov for børn og familier verden over. Gennem leg lærer børn om årsag- og virkning-forhold, mens de 'driver' deres egne gadgets.

Fisher-Price Nurturing Playful Development for Over 90 Years

Fisher-Price legetøj er kendetegnet ved deres levende farver, holdbare konstruktion og fokus på færdighedsudvikling. Disse legetøj passer til forskellige aldersgrupper, og tilbyder muligheder, der stimulerer fantasien, kreativiteten og læringen. Fra klassiske stableringe til interaktive sæt, Fisher-Price legetøj giver børn engagerende oplevelser, der fremmer vækst og udforskning. Fisher-Price puslespil introducerer unge sind til problemløsning og kritisk tænkning. Disse puslespil kommer i forskellige størrelser og kompleksitetsniveauer, der imødekommer børn, mens de fremskrider i deres kognitive evner. Med temaer, der spænder fra dyr til former og tal, opfordrer Fisher-Price puslespil børnene til at tænke logisk mens de har det sjovt. Fisher-Price fjernbetjeninger efterligner virkelige enheder, hvilket gør det muligt for børn at deltage i fantasifuld leg. Disse interaktive legetøj har ofte knapper, der producerer lyde, musik og lys, der fremmer sansestimulering og hånd-øje-koordination.
The Fisher-Price Little People linjen har søde, klumpede figurer designet til små hænder. Disse figurer repræsenterer et diversificeret udvalg af karakterer, herunder mennesker, dyr og elskede fiktive karakterer. Little People sets opfordrer fantasifulde fortællinger og rollespil, der fremmer sociale færdigheder og emotionel udvikling. Fisher-Prices baby swings er berømte for deres beroligende egenskaber. Disse gynger tilbyder blid bevægelse, beroligende melodier og undertiden endda blødt lys, der skaber et behageligt miljø for spædbørn. Gyngerne tilbyder ikke kun afslapning, men fremmer også udviklingen af ​​sanselig bevidsthed og visuel sporing. Fisher-Price rygsække kombinerer funktionalitet og sjov til børnehavebørn og små børn. Designet med sjove mønstre og ergonomiske funktioner, tjener disse rygsække som ledsagere til små når de begiver sig ud på deres uddannelsesmæssige rejser. Fisher-Price rygsække er ikke kun stilfulde, men også praktiske, med rum til bøger, snacks og andre nødvendigheder.