up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fodring Børnebutik

Fodring børnebutik

Find et bredt udvalg af Fodring-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fodring

Mærker for Fodring

Hvordan lærer man brug af redskaber og de bedste?

Hagesmække

En hagesmæk er et stykke stof, der bæres rundt om halsen for at dække tøjet mod risikoen for spildt mad under madning af børnene. Hagesmække bruges ofte af babyer. Du kan købe hagesmække til børnene fra Tommee Tippee , Safta , Boboli , Olmitos , Ergobaby .

Flasker og flaskeholdere

Flaskerne og flaskeholderne er vigtigt fodertilbehør. Flaskerne bruges til at holde mælk i dem, så du nemt kan transportere dit barns mælk fra et sted til et andet. Flaskeholderen bruges til at holde flasken, så du kan bære dine børns mælkeflaske uden problemer. Flaskerne og flaskeholderne kommer i mange forskellige størrelser, du kan vælge efter dit behov.

Madkasser

Madkasser bruges til at medbringe måltiderne under rejsen. Folk brugte ofte madpakker til at transportere mad til skoler og kontorer. De er lavet af isolerede lag, der hjælper med at holde maden varm eller kold, hvad du har brug for. Mange kendte mærker tilbyder et bredt udvalg af madpakker.

Højstole

En højstol er et møbel, der bruges til at fodre voksne babyer. De høje stole er præsenteret i en rimelig afstand fra gulvet, så en voksen person nemt kan fodre barnet med ske fra en stående situation. De høje stole har ofte et stort gulv for at forbedre modstandskraften. Disse stole er blevet et must have for enhver mor.

Mere om fodring:

Mere om fodring omfatter redskaber som bestik, foderautomater, køkkenrobotter, termokande og termoposer. Bestik bruges til at spise mad som en gaffel eller kniv. Feeders er flasker, der bruges til at fodre mælk til babyer. Termokander og termoposer bruges til at holde dine drikkevarer og mad varme.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk