up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hasbro

FAMILIE

FAMILIE

Afdelinger

Legetøj

Vandsport

Alle( Hasbro )

Hasbro

Hasbro, en global magtfaktor inden for leg og underholdning, har forhekset generationer i årtier. Virksomheden, der blev grundlagt i 1923, har udviklet sig til et symbol på innovation, fantasi og kreativitet. Med et mål om at skabe verdens bedste legesituationer, Hasbro har været i spidsen for design og produktion af et bredt udvalg af legetøj, spil og underholdningsprodukter, der fascinerer børns og voksnes hjerter og sind. Dens engagement i at fremme glæde og latter gennem leg har cementeret dets status som et elsket husstandsnavn over hele kloden.

I en verden, hvor leg er afgørende for vækst og udvikling, Hasbro har forblevet en støttende talsmand for kraften ved leg. Med et omfattende udvalg af produkter, der imødekommer forskellige interesser, aldersgrupper og præferencer, Hasbro fortsætter med at inspirere latter, læring og vedvarende minder på tværs af generationer. Gennem sit engagement i innovation, inklusion og underholdning, Hasbro står som et vidnesbyrd om den udholdende magi af leg.

Hasbro Bringing Joy through Play

Hasbros arv som skaber af ikoniske spil strækker sig fra klassiske som Monopoly, Scrabble og Risk til moderne hits som The Game of Life 2 og Connect 4. Disse Hasbro-spil går ud over generationer, fremme venlig konkurrence og delte minder mellem familier og venner. Hasbros engagement i innovation har ført til opfindsomme drejninger på traditionelle spil og skabelsen af ​​helt nye gameplay-oplevelser. Legens verden af ​​Hasbro-brætspil er en verden af ​​strategi, chance og spænding. Fra strategiske slag i Risk til ordleg udfordringer i Scrabble opfordrer disse spil til interaktion og strategisk tænkning. Hasbro har konsekvent fornyet og genskabt disse klassikere for at holde dem relevante og engagerende i dagens hurtige verden. Hasbro-bygge-spil, som det ikoniske LEGO-tema sæt, løslader fantasien og ingeniørkompetence. Mærker som KRE-O og Play-Doh har givet børn og voksne mulighed for at konstruere verdener af deres egen, fremme håndværksmæssig kreativitet og tredimensionel tænkning. Fra actionfigurer til køretøjer og legepladser har mærket et bredt udvalg af Hasbro-legetøj, der har imødekommet en diversificeret række interesser og aldersgrupper. Mærker som Transformers, G.I. Joe og Nerf har tændt fantasifuld leg og eventyr, hvilket har gjort det muligt for børn og samlere at dykke ned i fantastiske universer.
Legens verden af ​​Hasbro-blødt legetøj bringer komfort og følgeskab til livet. Med elskede figurer som My Little Pony og Disney-prinsesser, der er omdannet til huggable plushies, disse legetøj giver en følelse af varme og sikkerhed for børn, mens de opdrager fantasifuld leg. Hasbros dukker, herunder den ikoniske linje af Barbie-dukker, fejrer diversitet og udstyrer børn til at udforske forskellige identiteter og historier. Disse dukker opfordrer fortælling og rollespil, hvilket hjælper børn med at udvikle medfølelse og kreativitet. Således bliver disse dukker meget populære blandt børn især piger på grund af deres unikhed og skønhed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk