Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Lego

Om Lego
LEGO, den ikoniske danske legetøjskoncern, er verdensberømt for at nære den fantastiske ånd hos generationer. Grundlagt i 1932 af Ole Kirk Christiansen, stammer navnet ´´LEGO´´ fra det danske udtryk ´´leg godt,´´ som betyder ´´spil godt.´´
Gennem mere end otte årtier har LEGO skabt en kulturel fænomen, der strækker sig langt ud over dets klodser. Mærket har fremme læring gennem leg og fortsætter med at inspirere de innovatører, ingeniører og fortællere af i morgen. Legos engagemment for bæredygtighed, med initiativer som overgang til plantebaserede plastikker, afspejler den dedikerede indsats for en bedre fremtid. Som LEGO rejser ind i fremtiden, forbliver det et tidløst symbol på kreativitet, sjov og uendelige muligheder.LEGO er mere end bare et legetøj; det er en vedvarende arv af fantasi og kreativitet, der vil fortsætte med at inspirere generationer i mange år fremover.

Bygger Fantasi Mursten for Mursten

I LEGO´s succes ligger dens geniale inter-låsning klodsesystem, som giver børn og voksne mulighed for at bygge, skabe og innovere. Med et udvalg af vibrerende farver og alsidige dele, Lego bygge sæt, der passer til alle aldersgrupper, fra Duplo til børnene til de indviklede Creator Expert-sæt designet til faglærte byggere. Udover klodser har LEGO figurer også vundet ikonisk status. Mini-figurer har taget på utallige roller i temaer som pirater, astronauter og superhelte, som bringer historierne til live og tilføjer et strejf af personlighed til hver skabelse.
Fra bylandskaber til racerbane tilbyder LEGO køretøjer en spændende rejse ind i verden af ​​transport. LEGO Technic-sæt udgør en dynamisk udfordring for ældre byggere, med komplekse gear, motorer og funktioner til at efterligne rigtige køretøjers ingeniørarbejde. LEGO handler ikke kun om at bygge – det handler også om stil. LEGO rygsække viser fusionen af ​​praktikalitet og legedesign, der gør skole og rejse til en behagelig oplevelse for både børn og voksne. For et unikt twist på den traditionelle gave af blomster introducerede det Lego Flower Bouquet sæt. Håndlavet af LEGO blomster giver dette sæt et strejf af kreativitet til ethvert rum, og tillader entusiaster at udforme en buket, der aldrig visner.
Marvel-entusiaster kan dykke ned i LEGO Marvel-universet, med sæt, der indeholder ikoniske helte og skurke fra Marvel Cinematic Universe. Disse sæt bringer actionpakkede scener til live og giver uendelige muligheder for fantasifuld fortælling. Lego Disney bringer magien af ​​elskede Disney-karakterer og historier i hænderne på fans i alle aldre. Fra prinsesseslotte til Star Wars-raketter fejrer disse sæt den fortryllende verden af ​​Disney.