up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

plus
Mega construx

Mega Construx Pokémon Dragonite

Produktbeskrivelse Mega construx Pokémon Dragonite

MEGA CONSTRUCX POKÉMON DRAGONITE, 388 BLOKKE OG KONSTRUKTIONSPIL MED BEVÆGELSE.
Mega construx Pokémon Dragonite, er med garanti den bedste i Børnebutik udstyr. Hos kidinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din Børnebutik butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Mega construx giver dig. Vores hold af Børnebutik experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Legetøj, til den bedste pris.

Funktioner Mega construx Pokémon Dragonite

Farve
Gylden
Produkttype
Tal
Spil
Pokemon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Mega construx Pokémon Dragonite

Hyggeligt sæt, meget detaljeret

-

Sjovt sæt til mit barn. Muligheden for at samle er lidt svær for små børn, men hvis dit barn elsker Dragonite, er dette en fantastisk gave. Vi har nydt alle Pokemon Construct-figurer, vi har købt. Denne var ikke anderledes!

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Store

-

Dette var et fantastisk sæt, men det havde nogle udfordringer for at sørge for at få det helt rigtigt sammen. Samlet set tog det kun et par timer at fuldføre, og min 8-årige var i stand til at gøre det meste af det på egen hånd. Når den er færdig, er den en fantastisk tilføjelse til hans ekspanderende Pokémon-samling

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Udfordrende, men sejt, når du er færdig

-

Min 8-årige søn elsker Pokemon og var begejstret for dette sæt. Vi er mere vant til lego-sæt, så vi havde lidt af en indlæringskurve for at forstå trin-for-trin-vejledningen. De var lidt for svære for min 8-årige, så jeg hjalp ham med det meste. Når de er samlet, er det et fantastisk legetøj. Min søn kan godt lide, at vingerne bevæger sig og har det vist på sin kommode. Den er også ret stor, omkring 10 tommer fra hoved til hale. Min søn gav den to store tommelfingre op.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Fantastisk pokemon gave!

-

Dette Pokemon Dragonite-sæt var perfekt til min Pokemon-elskende søn. Han var super i at unboxe og begynde på det. Han var lidt skuffet over, at der manglede en brik i den første pose, men det afholdt ham heldigvis ikke fra at afslutte den.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Dragonite skal flyve...

-

Perfekt sæt til en 8-årig Pokémon-fan at bygge på egen hånd. Det tog min søn omkring 5 timer at bygge figuren helt selv. Figuren ser flot ud med masser af bevægelige dele. Den eneste skuffelse var, at vi forventede meget mere bevægelse af vingerne. Den bevæger sig måske 1/4´ max. Det er en del af en samling, der er indbygget i en hel Pokémon-verden, og vi kan ikke vente med at færdiggøre den.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Fantastisk til alle aldre, med lidt hjælp

-

Jeg byggede dette med mine 8 og 6-årige, og det var bestemt udfordrende for dem. Især denne konstruktion har mange virkelig små stykker, og jeg tror ikke, mine børn ville have gjort det færdigt af sig selv - Dragonite er helt sikkert noget, du skal hjælpe dine børn med, hvis de er på den yngre side som mine børn . Jeg tror, det nok ville være fantastisk for ældre børn at arbejde selvstændigt, men det var svært for mine børn at følge med, og vi var nødt til at afslutte det over tre eller fire sessioner. Jeg gav dette fire stjerner, fordi vores sæt kom med den forkerte del til et af benene, som du kan se på mit billede. Jeg ved, at vi ikke gjorde det forkert, fordi ingen af de resterende stykker ville fikse benet. Men jeg vil sige, at dette aldrig er sket for os før, så måske har vi bare fået et underligt sæt. Selv med det forkerte stykke på benet ser det stadig rigtig fedt ud. Mine børn kæmpede for at bygge det, men var helt vilde med den endelige Dragonite. Helt klart det værd, hvis dine børn er til Pokemon og kan lide at arbejde med Mega byggeklodserne. For ikke at nævne, at det er godt for deres hjerner!

originally published on mattel

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up