up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mega construx Safari

Mega construx Safari

Mega construx Safari

Mega construx Safari

Mega construx Safari

Mega construx Safari

plus
Mega construx

Mega Construx Safari

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Mega construx Safari

Flerfarvet.

Leder du efter et spændende byggespil, der vil tage dig med på et vildt eventyr gennem den afrikanske safari? Led ikke længere end MEGA CONSTRUX Safari Multicolor! Dette legetøj i topkvalitet er perfekt til både børn og voksne og giver timevis af sjov, mens du sammensætter dit eget safarihabitat, komplet med farverige dyr og smukke landskaber. Med vejledninger, der er nemme at følge og byggematerialer af høj kvalitet, er dette legetøj designet til at give uendelig sjov, samtidig med at det fremmer kreativitet og fantasi. Så hvis du er klar til et safarieventyr som ingen anden, så tag din MEGA CONSTRUX Safari Multicolor i dag og gør dig klar til at udforske Afrikas vilde natur med selvtillid og dygtighed!


Hvad ville du sige til at finde Mega construx Safari til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din Børnebutik butik. Køb det bedste udstyr fra Mega construx og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Legetøj varer.

Funktioner Mega construx Safari

Farve
Gylden

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up