Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tøjtilbehør

Tøjtilbehør børnebutik

Find et bredt udvalg af Tøjtilbehør-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tøjtilbehør

Mærker for Tøjtilbehør

Hvad er det mest populære tøjtilbehør til børn?

Bælter til børn

Bælterne er fremstillet af læder, tykt stof eller syntetiske materialer og bæres tæt på den rigtige talje. Den ene spids af bæltet er fri, og en fastgørelsesanordning samler bæltet til en cirkel. Bælterne bruges til at holde tøjet på plads.

Kasketter og hatte til børn

Kasketten og hattene er grundlæggende tøjtilbehør til børn. Kasketter og hatte bruges til at dække hovedet og beskytte hovedet mod hårdt sollys om sommeren og kold vind om vinteren.

Handsker til børn

Handsker er også et vigtigt tøjtilbehør til børn. Handskerne bruges til at beskytte hånden mod kulde om vinteren. Handskerne er ofte lavet af uld eller fleece og giver varme til hænderne. Handsker kommer i en bred vifte af farver og størrelser.

Tørklæder og halsgamacher til børn

Børnetøjstilbehøret kan ikke fuldendes uden tørklæder og nakkegamacher. Tørklæderne og nakkegamachen bruges til at dække hovedet og halsen for at beskytte det mod kolde vinde eller nogle gange skarpe solstråler.

Solbriller til børn

Solbriller er et af tøjtilbehørene og bruges også som modeartikler i dag. Solbrillerne beskytter øjnene mod UV stråler. Solbrillerne kommer i mange fantastiske farver som sort, blå, rød og meget mere.

Håndklæder til børn

Håndklæder er et stykke tøj, der bruges til at tørre ansigt, hår og krop efter bad. Håndklæderne er lavet af meget bløde og slidstærke materialer, der kan fjerne fugten fra kroppen og holde den tør. Håndklæder kommer i forskellige størrelser.

Paraplyer til børn

En paraply er en foldbar top forstærket af tømmer eller metalstænger, der generelt er fastgjort på stive, legerings eller plaststænger. Paraplyerne bruges til at beskytte en person mod regn eller solstråler. Paraplyerne fås i mange designs og størrelser på markedet.

Mere om tilbehør til børnetøj:

Tilbehøret til børnetøj inkluderer Balaclava, Bandanas, Beanies Visirs og hårtilbehør. Tilbehør spiller en væsentlig rolle i tøj. Du kan købe det bedste tøjtilbehør fra Boboli , Timberland , Olmitos , Pepe Jeans .