up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Tommee tippee Sutteflaske Anti-Colic 260 X6

plus
Tommee tippee

Tommee Tippee Sutteflaske Anti-Colic 260 X6

Produktbeskrivelse Tommee tippee Sutteflaske Anti-Colic 260 X6

TOMMEE TIPPEE Anti-Colic 260 X6 sutteflaske er et sæt med seks multifunktionelle og farverige flasker designet til amning og madning af din baby. Flaskens unikke anti-kolikventil hjælper med at forhindre luftindtagelse, hvilket kan forårsage ubehag, kolik og refluks hos spædbørn. Denne ventil eliminerer effektivt luftbobler i mælken, hvilket gør fodring problemfrit og behageligt for din baby.

Flasken har et design med bred hals med en superblød sut, der efterligner den naturlige følelse og bevægelse af en mors bryst. Dette gør det nemt for babyer at skifte fra amning til flaskemadning uden komplikationer. Flaskerne er også nemme at rengøre og kan steriliseres uden skader takket være deres holdbare og robuste konstruktion.

TOMMEE TIPPEE Anti-Colic 260 X6 sutteflasker kommer i et sæt på seks og fås i forskellige farver, så de passer til dine præferencer. Med dets overlegne design, højkvalitetskonstruktion og alsidighed er dette flaskesæt et must-have for enhver forælder, der søger efter en pålidelig fodringsløsning til deres nyfødte.


Du kan også finde Tommee tippee Sutteflaske Anti-Colic 260 X6 i vores Baby kategori, fra din online Børnebutik butik, eller hvad med Amning og fodring. Vi har også mange andre ting fra Tommee tippee, hos kidinn, har vi et kæmpe udvalg af Børnebutik varer, som måske er noget for dig. Tommee tippee er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre Børnebutik, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Tommee tippee Sutteflaske Anti-Colic 260 X6

Farve
Flerfarvet
Produkttype
sutteflasker

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up