up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hasbro

PERHE

PERHE

Osastot

Lelut

Paperitavara

Vesiurheilu

KAIKKI( Hasbro )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Hasbro

Hasbro, maailmanlaajuinen voimahahmo leikin ja viihteen alalla, on vuosikymmenien ajan viehättänyt sukupolvia. Vuonna 1923 perustettu yritys on kehittynyt innovaatioiden, mielikuvituksen ja luovuuden symboliksi. Tarkoituksenaan luoda maailman parhaita leikkielämyksiä Hasbro on ollut kärjessä suunnitella ja tuottaa erilaisia ​​leluja, pelejä ja viihdepalveluita, jotka viehättävät sekä nuorten että vanhojen sydämiä ja mielet. Sen sitoutuminen ilon ja naurun luomiseen leikkien kautta on vahvistanut sen asemaa rakastetuksi kodin nimeksi ympäri maailmaa.
Maailmassa, jossa leikki on välttämätöntä kasvulle ja kehitykselle, Hasbro on pysynyt uskollisena leikin voiman puolustajana. Laajan tuotevalikoimansa ansiosta se palvelee erilaisia ​​kiinnostuksia, ikäisiä ja mieltymyksiä, Hasbro edelleen inspiroi naurua, oppimista ja kestäviä muistoja sukupolvien välillä. Sen sitoutumisensa innovaatioihin, moninaisuuteen ja viihteeseen Hasbro todistaa leikin kestävän taian.

Hasbro tuo iloa leikkien kautta

Hasbro´s perintö ikonisten pelien luoja on ulottunut klassikoista kuten Monopoly, Scrabble ja Risk moderniin menestyksiin kuten The Game of Life 2 ja Connect 4. Nämä Hasbro-pelit ylittävät sukupolvet, edistäen ystävällistä kilpailua ja jakamalla muistoja perheen ja ystävien kesken. Hasbron sitoutuminen innovaatioihin on johtanut perinteisten pelien luovien kierrosten ja kokonaan uusien pelikokemusten luomiseen. Hasbro-lautapelien maailma on strategian, mahdollisuuden ja jännityksen maailma. Riskin strategisista taisteluista Scrabblen sanapelien haasteisiin nämä pelit kannustavat vuorovaikutukseen ja strategiseen ajatteluun. Hasbro on jatkuvasti uudistanut ja uudelleenkuvannut näitä klassikoita pitääkseen ne ajankohtaisina ja vetävänä tämän päivän nopeatempoisessa maailmassa. Hasbro-rakennuspelit, kuten ikonisen LEGO-teemaiset sarjat, vapauttavat mielikuvituksen ja insinööritaitojen lahjomuksen. Brändit kuten KRE-O ja Play-Doh ovat mahdollistaneet lapsille ja aikuisille rakentaa maailmojaan, edistäen käsillä tekemisen luovuutta ja kolmiulotteista ajattelua. Toimintahahmoista ajoneuvoihin ja leikkimökkeihin, brändillä on laaja valikoima Hasbro-leluja, jotka ovat palvelleet moninaista kiinnostusta ja ikäryhmiä. Brändit kuten Transformers, G.I. Joe ja Nerf ovat sytyttäneet mielikuvituksellisen leikin ja seikkailut, antaen lasten ja keräilijöiden immersoitua taianomaisiin universumeihin.
Hasbro-pehmeiden nukkejen maailmassa tuodaan lohtua ja seurustelua elämään. Rakastettujen hahmojen, kuten My Little Ponyn ja Disney Princessen, muunnettuina pehmeiksi nukeiksi nämä nuket tarjoavat lämpöä ja turvallisuutta lapsille samalla kun ne ruokkivat mielikuvituksellista leikkiä. Hasbron nuket, mukaan lukien ikoninen Barbie-nukkelinja, juhlistavat moninaisuutta ja antavat lapsille mahdollisuuden tutkia erilaisia ​​identiteettejä ja tarinoita. Nämä nuket kannustavat tarinankerrontaan ja roolileikkeihin, auttaen lapsia kehittämään tunneälykkyyttä ja luovuutta. Näin ollen nämä nuket ovat erityisen suosittuja lasten, erityisesti tyttöjen keskuudessa niiden ainutlaatuisuuden ja kauneuden ansiosta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje