up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hot Wheels

AUTOT

AUTOT

kappaleet ja soittosetit

kappaleet ja soittosetit

monster trucks

monster trucks

Osastot

Elektroniikka

Lelut

Paperitavara

Ruokinta

Urheiluvaellus

Vaatteet

KAIKKI( Hot Wheels )

Hot wheels

Hot Wheels on vanginnut sukupolvia ihastuneina sen ikonisiin miniatyyrimalleihin ja innovatiivisiin leikkisettiin. Mattel lanseerasi Hot Wheelsin vuonna 1968 ja se mullisti nopeasti leluautoteollisuuden, tuoden mukaan dynaamisia suunnitteluja, tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja leikkielämyksiä, jotka ovat kestäneet ajan hammasrattaan. Elliot Handlerin kehittämänä tuodakseen pojalleen mielenkiintoisemmat leluautot, Hot Wheels tuo markkinoille huolellisesti suunniteltuja ja tarkoin yksityiskohdatut miniatyyriautoja. Luovuuden ja alan kärkeä edustavien suunnittelujen polttoaineena Hot Wheels nousi nopeasti kulttuuriseksi ikoniksi, inspiraatioksi, todelliseksi kilparadoiksi ja hauskaksi, opettavaiseksi ja viihdyttäväksi leikkielämykseksi. Sen autot, kauko-ohjaimet, nuket, ulkoleikit ja rakennuspelit luovat holistisen leikkielämyksen, joka osallistaa, kouluttaa ja viihdyttää. Hot Wheels on edelleen innovaatioiden symboli, joka tuo iloa ja sytyttää lapsen ja keräilijän mielikuvituksen, kanttaen eteenpäin nopeuden, suunnittelun ja loputonta hauskanpidon perinnettä. Löydä uusin Hot Wheels-kokoelma Kidinnin sivuilta.

Hot Wheels Igniting Imaginations with Iconic Toy Innovation

Hot Wheels -autot ovat enemmän kuin vain keräilyleluja; ne ovat pienoismalleja, jotka heijastavat todellista autokulttuuria. Laajan suunnitteluvalikoiman, joka sisältää klassisia muscle-autoja, futuristisia nopeuskoneita ja elokuviin pohjautuvia ajoneuvoja, Hot Wheels onnistuu ikuistamaan autokulttuurin olemuksen. Nämä die-cast-timantit ovat suosittuja sekä lapsilla että keräilijöillä, ja niiden värikkäät värit, huolelliset suunnittelut ja realismia edustavat ominaisuudet, kuten kumipohjat ja toimivat jousitukset, parantavat leikkielämystä. Hypätäkseen modernin teknologian maailmaan, Hot Wheels alkoi tutkia kauko-ohjattujen autojen maailmaa, yhdistäen sen omanlaiset suunnittelut huippuluokan ohjausjärjestelmiin. Hot Wheelsin kauko-ohjaimet tuovat kilpailuihin uudenlaista jännitystä, antaen faneille mahdollisuuden ohjata suosikkiautojaan tarkasti. Tunnistaen rakkauden syvälle sijoittuvaan leikkiin, Hot Wheels laajensi tarjontaansa ajoneuvojen ulkopuolelle, esittelemällä tarkkaan työstettyjä toimintanukkeja. Nämä hahmot täydentävät auton painottuvaa seikkailua, mahdollistaen lapsille luoda dynaamisia tilanteita, kilpailuja ja jännittäviä tarinoita. Pelottomista kuljettajista piippuihin ja radan viereen, Hot Wheels -hahmot lisäävät syvyyttä ja jännitystä luovalle leikille. Hot Wheels ei rajoitu sisätiloihin; se on laajentanut vaikutustaan ulkona. Hot Wheelsin ulkoleikit kannustavat lapsia muuttamaan pihaa ja ajorataa kilparadoiksi, tuoden jännitystä seinien ulkopuolelle. Nämä pelit edistävät fyysistä aktiivisuutta, sosiaalista kanssakäymistä ja luovaa tutkimusta. Ohjaamalla luovuutta toiseen suuntaan, Hot Wheelsin rakennuspelit tarjoavat työkalut omiin rata- ja leikkisettiin rakentamiseen. Nämä settien avulla faneilla on mahdollisuus suunnitella omat monimutkaiset kilpailuradat, silmukat ja hyppyjä. Tämä ruokkii insinööritaitoja ja polttoaineita rajoittamattoman mielikuvituksen samalla kun lapset rakentavat omia unelmaratojaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje