up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Philips Avent

Philips Avent

KAIKKI ( Philips Avent )

Noin Philips Avent

Philips Avent on tunnettu merkki vauva-alan teollisuudessa, joka on tarjonnut vanhemmille innovatiivisia ja luotettavia vauvan tuotteita yli 30 vuoden ajan. Merkki tarjoaa vanhemmille tuotteita, jotka auttavat heitä huolehtimaan lapsen hyvinvoinnista ja kasvusta, mikä tekee vanhemmuudesta mukavampaa. Philps Aventin laadun ja turvallisuuden takaamisen ansiosta vanhemmat voivat luottaa siihen, että se tarjoaa heille parhaat innovatiiviset ja luotettavat tuotteet pienokaisilleen. Sen vauvanpullojen, pullonlämmittimien, tuttien ja nippojen valikoima edistää luonnollista kehitystä ja tekee vanhemmuudesta entistä helpompaa.

Yksi suosituimmista tuotteista Philips Aventilta on sen vauvanpullojen valikoima. Philips Avent -pullot on suunniteltu muistuttamaan äidin rintaruokintaa ja muotoaan, mikä tekee siitä helpompaa vaihtaa rintaruokinnasta pulloruokintaan. Pullot valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja niitä on saatavilla eri kokoja eri ikäkausien vauvoille. Philips Avent -pullonlämmitin on toinen tuote, jonka vanhemmat eivät voi jättää hankkimatta. Se on suunniteltu lämmittämään vauvanpullot hellävaraisesti ja tasaisesti, mikä varmistaa, että maito on täydellisen lämpöistä ruokintaa varten. Pullonlämmittimessä on kompakti ja tyylikäs suunnittelu, joten sitä on helppo säilyttää ja käyttää. Sen avulla voi lämmittää myös vauvanruokapurkkeja.

Philips Avent -tutit on valmistettu BPA-vapaista materiaaleista ja ne ovat saatavilla eri kokoina ja muotoina vastaamaan vauvan tarpeita. Tutit on suunniteltu edistämään luonnollista suun kehitystä ja ne tulevat turvarenkaan kanssa, jonka avulla tutin poistaminen vauvan suusta on helppoa. Philips Avent -nipat ovat toinen tärkeä tuote merkiltä. Nipat on suunniteltu muistuttamaan äidin rintaruokintaa ja muotoaan, mikä tekee siitä helpompaa vaihtaa rintaruokinnasta pulloruokintaan. Nipat ovat saatavilla eri kokoina ja muotoina eri ikäkausien vauvoille. Ne ovat myös valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, mikä varmistaa, että ne ovat turvallisia vauvojen käyttöön.
Philips Avent Natural -pullo on toinen suosittu tuote merkiltä. Natural-pullo on suunniteltu muistuttamaan äidin rintaruokintaa ja muotoaan, mikä tekee siitä helpompaa vaihtaa rintaruokinnasta pulloruokintaan. Natural-pullossa on myös anti-colic-järjestelmä, joka vähentää ilman määrää, jonka vauva sisältää, ja se pienentää koliikin ja muiden ruoansulatusongelmien riskiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje