up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ruokinta Lasten Kauppa

Ruokinta lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Ruokinta tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Ruokinta

n merkit Ruokinta

Mitä ruokailuvälineitä käyttää vauvan ruokkimiseen?

Ruokalaput

Lapsilappu on kankaanpala, jota käytetään kaulan ympärillä vaatteiden suojaamiseksi ruokinnan aikana. Vauvat käyttävät usein ruokalappuja. Lapsille voi ostaa ruokalappuja Tommee Tippee , Safta , Bobolista , Olmitos , Ergobaby .

Pullot ja pullonpidikkeet

Pullot ja pullonpidikkeet ovat välttämättömiä ruokintatarvikkeita. Pulloja käytetään pitämään maitoa niissä, jotta voit kuljettaa lapsesi maitoa helposti paikasta toiseen. Pullonpidikettä käytetään pullon pitämiseen, jotta voit kantaa lapsesi maitopulloa ilman ongelmia. Pullot ja pullotelineet ovat saatavilla useissa eri kokoissa, joista voit valita tarpeidesi mukaan.

Lounasrasiat

Lounaslaatikoita käytetään aterioiden kuljettamiseen mukana matkan aikana. Ihmiset käyttivät usein lounaslaatikoita ruuan kuljettamiseen kouluihin ja toimistoihin. Ne koostuvat eristetystä kerroksesta, joka auttaa pitämään ruoan kuumana tai kylmänä, mitä tarvitset. Monet tunnetut tuotemerkit tarjoavat laajan valikoiman lounaslaatikoita.

Syöttötuolit

Syöttötuoli on huonekalu, jota käytetään aikuisten vauvojen ruokkimiseen. Syöttötuolit on sijoitettu kohtuulliselle etäisyydelle lattiasta, jotta aikuinen ihminen pystyy ruokkimaan lasta helposti lusikalla seisomatilanteesta. Syöttötuoleissa on usein leveä lattia kestävyyden parantamiseksi. Näistä tuoleista on tullut jokaisen äidin pakollinen hankinta.

Lisää ruokinnasta:

Lisää ruokinnasta ovat ruokailuvälineet, kuten ruokailuvälineet, syöttölaitteet, keittiörobotit, termospullot ja lämpöpussit. Ruokailuvälineitä käytetään ruoan syömiseen, kuten haarukalla tai veitsellä. Syöttölaitteet ovat pulloja, joita käytetään maidon syöttämiseen vauvoille. Termoksia ja lämpöpusseja käytetään pitämään juomasi ja ruokasi kuumana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje