up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Vauva

Imetys ja Ruokinta - Väri: Monivärinen

()

Kuinka valita syöttöpullot vauvoille?

Vauvojen tuttipullojen ja klassisten tuttien valinnassa saatat hämmentyä markkinoilla olevien vaihtoehtojen määrästä. On niin monia materiaaleja, muotoja ja kokoja, jotka saattavat saada sinut hermostumaan siitä, minkä pitäisi olla oikea vauvallesi. Ei ole hyväksyttyä ohjetta, mutta jos otat huomioon muutaman tärkeän seikan, voit tehdä paremman valinnan.

Pullon materiaali

Vauvojen Philips Avent Natural pullo on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten lasista, muovista, silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Muovipullot ovat kevyitä eivätkä rikkoudu, jos ne putoavat vahingossa. Silikonipullot on valmistettu BPA vapaasta silikonista. Ne ovat kevyitä eivätkä säilytä hajua. Lasipullot ovat kestäviä. Joissakin lasipulloissa on silikoniholkki, joka suojaa niitä vaurioilta.

Pullon muoto ja koko

Maitojauheen annostelijat ovat erikokoisia, mutta niissä on yleensä kaksi päämuotoa: vakio ja kulmat. Suorat pullot on helppo täyttää ja pestä. Kulmaiset pullot ovat taivutettu kaulassa, mikä estää vauvaa nielemästä ilmaa. Vastasyntyneille tulee valita pienet syöttöpullot. Cybex , Tommee Tippee , Philips Avent , Safta ja Fisher price ovat parhaita vastasyntyneiden ruokinta ja imetystarvikkeiden valmistajia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje