up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

αθλητική ποδηλασία Παιδικό κατάστημα

αθλητική ποδηλασία Παιδικό κατάστημα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αθλητική ποδηλασία για Παιδικό κατάστημα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο kidinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε αθλητική ποδηλασία

Οι μάρκες της αθλητική ποδηλασία

Τι είναι σημαντικό να μάθουν τα παιδιά σας για το ποδήλατο;

Η ποδηλασία είναι ένα υπέροχο άθλημα. Εάν μαθαίνετε στο παιδί σας να μαθαίνει να οδηγεί ποδήλατο, το πρώτο βήμα είναι να συντονιστείτε μαζί του και να χτίσετε την αυτοπεποίθησή του. Η αφαίρεση των πεντάλ θα τους βοηθήσει να μάθουν να ισορροπούν και να ελέγχουν το ποδήλατο. Πρέπει επίσης να ρυθμίσετε το σωστό ύψος σέλας, ώστε να μπορούν να πετάξουν εύκολα και να ανεβάζουν ταχύτητα. Η καλύτερη ηλικία για να μάθει το παιδί σας να οδηγεί ποδήλατο είναι μεταξύ 4 και 6 ετών. Janod , Color baby , Woomax , Disney και Bobike είναι οι δημοφιλείς μάρκες που κατασκευάζουν και προσφέρουν παιδικά ποδήλατα.

Ποδηλατικό σορτς

Τα ποδηλατικά σορτς βοηθούν να κρατηθεί ο αίγαγρος εκεί που πρέπει. Μειώνουν επίσης τις εκδορές και τον πόνο από τη σέλα, ενώ κρατούν το σορτς σταθερά στον καβάλο σας. Τα σορτς ποδηλασίας πρέπει να φοριούνται πριν από την οδήγηση, καθώς κρατούν τα σορτς ψηλά. Αποφεύγουν το κάτω μέρος της πλάτης για να εκθέσουν μια αεροδυναμική θέση οδήγησης.

Γάντια ποδηλασίας

Είναι απαραίτητο να έχετε κάποια μορφή προστατευτικού εξοπλισμού για το παιδί σας πριν αρχίσει να κάνει ποδήλατο. Για να προστατεύσετε το παιδί σας από τραυματισμό, τα γάντια είναι ένα από τα πιο σημαντικά ποδηλατικά είδη που πρέπει να επιλέξετε για το παιδί σας. Είτε το παιδί σας οδηγεί εντός είτε εκτός δρόμου, παρέχουν καλό κράτημα. Τα γάντια ποδηλασίας κρατούν τα ευαίσθητα χέρια σας στεγνά και προστατεύουν από εξωτερικά στοιχεία.

Κράνη ποδηλασίας

Μια απροσδόκητη πτώση από ένα ποδήλατο ή ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί χωρίς προειδοποίηση. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Επομένως, ένα καλά τοποθετημένο κράνος είναι ένα απαραίτητο κομμάτι ποδηλατικού εξοπλισμού που χρειάζεται το παιδί σας για να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο. Το κράνος ενός παιδιού πρέπει να εφαρμόζει άνετα. Αποφύγετε την αγορά κράνους χωρίς να ελέγξετε το μέγεθος και την εφαρμογή του στο κεφάλι του παιδιού σας. Τα κράνη πρέπει να κάθονται χαμηλά στο μέτωπο του παιδιού σας. Βεβαιωθείτε ότι έχει πλευρικούς ιμάντες για να προσαρμόσετε το κράνος ανάλογα με το πρόσωπο του παιδιού σας.

Ποδηλατικά μπλουζάκια

Οι ποδηλατικές φανέλες είναι ειδικά σχεδιασμένες για μανιώδεις ποδηλάτες που κάνουν μεγάλη διαφορά στην απόδοσή τους. Όταν επιλέγετε μια ποδηλατική φανέλα για το παιδί σας, φροντίστε να ταιριάζει καλά χωρίς να είναι πολύ χαλαρή ή πολύ στενή. Οι φανέλες διαθέτουν τσέπες προς τη μέση που είναι εύκολα προσβάσιμες και ιδανικές για αποθήκευση ενεργειακών τζελ, μπάρες και μικροαντικείμενα. Ο πολυεστέρας είναι γενικά το υλικό που χρησιμοποιείται για ποδηλατικές φανέλες καθώς στεγνώνει γρήγορα.

Περισσότερα για τα παιδιά ποδηλάτες:

Επιπλέον, χρειάζεστε επίσης μερικά σημαντικά αξεσουάρ ποδηλάτου και ανταλλακτικά για επισκευή και συντήρηση. Για παράδειγμα, το παιδί σας μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσει το ύψος του καθίσματος. Ή πρέπει να σφίξουν ή να χαλαρώσουν τους τροχούς μετά από πολύωρη οδήγηση. Το παιδί σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει σημαίες που μπορούν να τοποθετήσουν στη λαβή. Υπάρχουν επίσης επίσημες φανέλες ομάδων και φανέλες που μπορείτε να αγοράσετε για το παιδί σας.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο