Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Babyvoeding

Babyvoeding

Vind een breed scala aan Babyvoeding-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Babyvoeding

Merken in Babyvoeding

Welk keukengerei moet ik gebruiken om mijn baby te voeden?

Slabbetjes

Een slabbetje is een stuk stof dat om de nek wordt gedragen om kleding te bedekken tegen het risico van gemorst voedsel tijdens het voeden van de kinderen. Slabbetjes worden vaak gebruikt door baby´s. U kunt slabbetjes voor de kinderen kopen bij Tommee Tippee , Safta , Boboli , Olmitos , Ergobaby .

Flessen en flessenhouders

De flessen en fleshouders zijn essentiële voedingsaccessoires. De flessen worden gebruikt om melk in te bewaren, zodat u de melk van uw kind gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kunt dragen. De flessenhouder wordt gebruikt om de fles vast te houden, zodat je de melkfles van je kind probleemloos kunt dragen. De flessen en flessenhouders zijn er in veel verschillende maten die u kunt kiezen op basis van uw behoefte.

Lunch trommel

Lunchtrommels worden gebruikt om de maaltijden tijdens het reizen mee te nemen. Mensen gebruikten vaak broodtrommels om voedsel naar scholen en kantoren te vervoeren. Ze zijn gemaakt van geïsoleerde lagen die helpen om het voedsel warm of koud te houden wat je nodig hebt. Veel bekende merken bieden een breed scala aan lunchboxen.

Hoge stoelen

Een kinderstoel is een meubelstuk dat wordt gebruikt voor het voeden van volwassen baby´s. De hoge stoelen worden op een redelijke afstand van de vloer geplaatst, zodat een persoon van volwassen grootte het kind gemakkelijk vanuit een staande positie met de lepel kan voeden. De hoge stoelen hebben vaak een enorme vloer om de veerkracht te verbeteren. Deze stoelen zijn een musthave geworden voor elke moeder.

Meer over voeren:

Meer over voeren zijn onder meer de gebruiksvoorwerpen zoals bestek, voerbakken, keukenrobots, thermoskannen en thermische zakken. Bestek wordt gebruikt voor het eten van voedsel zoals een vork of mes. Feeders zijn flessen die worden gebruikt om baby´s melk te geven. Thermosflessen en thermoszakken worden gebruikt om uw dranken en eten warm te houden.