up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Lego

Lego

Alles ( Lego )

Over Lego

Lego, het iconische Deense speelgoedbedrijf, is wereldwijd bekend om het bevorderen van de verbeeldingskracht van verschillende generaties. Opgericht in 1932 door Ole Kirk Christiansen, is de naam "LEGO" afgeleid van de Deense uitdrukking "leg godt", wat betekent "speel goed".
In meer dan acht decennia heeft LEGO een cultureel fenomeen gecreëerd dat verder gaat dan alleen de bouwstenen. Het merk heeft leren spelen gestimuleerd en blijft de innovatoren, ingenieurs en vertellers van de toekomst inspireren. Lego's verplichting tot duurzaamheid, met initiatieven zoals de overgang naar plantaardige kunststoffen, weerspiegelt haar toewijding aan een betere toekomst. Terwijl LEGO zich naar de toekomst begeeft, blijft het een tijdloos symbool van creativiteit, plezier en oneindige mogelijkheden. LEGO is meer dan alleen een speelgoed; het is een doorlopend erfgoed van verbeelding en creativiteit dat de komende jaren generaties zal blijven inspireren.

Bouwen van verbeelding steen voor steen

Het hart van LEGO's succes ligt in zijn ingenieuze interlockende bouwsteen-systeem, waarmee kinderen en volwassenen kunnen bouwen, creëren en innoveren. Met een verscheidenheid aan levendige kleuren en veelzijdige stukken richten de Lego bouwpakketten zich op alle leeftijdsgroepen, van Duplo voor peuters tot de ingewikkelde Creator Expert-sets die zijn ontworpen voor gespecialiseerde bouwers. Naast bouwstenen zijn LEGO-figuren iconisch geworden. Minifiguren hebben talloze rollen gehad in thema's zoals piraten, astronauten en superhelden, waardoor verhalen tot leven worden gebracht en elke creatie een persoonlijk tintje krijgt.
Van stadslandschappen tot racetracks, LEGO voertuigen bieden een spannende reis naar de wereld van het vervoer. LEGO Technic-sets bieden een dynamische uitdaging voor oudere bouwers, met ingewikkelde tandwielen, motoren en functies om de techniek van echte voertuigen na te bootsen. LEGO is niet alleen om te bouwen - het gaat ook om stijl. LEGO rugzakken laten de fusion van praktischheid en speels design zien, waardoor school en reizen voor kinderen en volwassenen een leuk avontuur worden. Voor een unieke draai aan het traditionele geschenk van bloemen bracht het de Lego Flower Bouquet-set uit. Handgemaakt van LEGO-bloemen voegt dit setje creativiteit toe aan elke ruimte, waardoor enthousiastelingen een boeket kunnen maken dat nooit verwelkt.
Marvel-fans kunnen zich onderdompelen in de LEGO Marvel-universum, met sets die iconische helden en schurken uit het Marvel Cinematic Universe presenteren. Deze sets brengen actievolle scènes tot leven en bieden oneindige mogelijkheden voor verbeeldingsvolle verhalenvertelling. Lego Disney brengt de magie van geliefde Disney-personages en verhalen in handen van fans van alle leeftijden. Van prinsessencastles tot Star Wars-ruimteschepen, deze sets vieren de betoverende wereld van Disney.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden