up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

plus
Playmobil

Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

Een ingenieuze uitvinding uit de werkplaats van Dario DaVanci. Als luchtschip kan het snel mensen en voorwerpen vervoeren en van bovenaf aanvallen met behulp van zijn functionerende kanonnen.

Dario DaVanci is een ingenieuze uitvinder. Zijn laatste geniale inval brengt de Knights of Novelmore de lucht in, want het is een indrukwekkende zeppelin. Het luchtschip kan niet alleen mensen en waardevolle spullen met grote snelheid vervoeren, maar het is ook een goed uitgeruste luchtaanvalmachine. Dankzij de geïntegreerde kanonnen zijn de Knights of Novelmore ook altijd klaar om van bovenaf te vuren. Naast Dario is er de dappere ridder Bruce Benett. De Burnham Raiders kunnen maar beter uitkijken voor deze gevechtsklare luchtridders! Speelset bevat Novelmore-personages, uitvinder Dario DaVanci en ridder Bruce Benett, een zeppelin met vuurkanonnen, waterkogelpijlen, schatkaart, schatkist, schild, zwaard, gouden zak en nog veel meer spannende extra's voor geweldige vliegavonturen. De zeppelin heeft ruimte voor twee figuren en kan met de wielen over de grond rijden.Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore geeft de officiële garantie van het merk Playmobil. Als u in onze online Kinderwinkel winkel koopt ontvangt u Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore binnen een paar dagen. Op dit moment is het product op voorraad en is de prijs 36.99 $. Mis deze kans niet!

Functies Playmobil Zeppelin Novelmore 70642 Zeppelin Novelmore

Kleur
Veelkleurig

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

 • 30 return

  30-DAGEN SNELLE
  RETOURNERING

 • Pay

  100% BEVEILIGD &
  VEILIG SHOPPEN

 • like or return

  100% GEGARANDEERDE
  TEVREDENHEID

 • pice

  GEGARANDEERD
  DE LAAGSTE PRIJZEN

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up