up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Speelgoed

Bouwspellen - Kleur: Goud

()
load

Wat zijn bouwspellen voor kinderen?

Spelletjes bouwen

Constructiespellen zijn de spellen die de kinderen meerdere open mogelijkheden bieden om de structuur te creëren zoals zij dat willen. Door het gebruik van abstracte modulaire structuren en constructiespeelgoed kunnen kinderen hun fantasie, creativiteit en vindingrijkheid gebruiken. Bouwspellen helpen het denk en probleemoplossend vermogen van uw kinderen te ontwikkelen. Met bouwsets kunnen kinderen ontwikkelen en bouwen wat ze maar kunnen bedenken en beslissen hoe ze hun opstelling het beste kunnen voltooien. Een bouwpakket bevat een verzameling gestandaardiseerde componenten en onderdelen die worden gebruikt voor de constructie van één of meerdere constructies. De stukken worden gebruikt om een structuur te creëren die compact moet zijn door de delen waaruit het bestaat samen te voegen. Het constructiespel kan verschillende niveaus van complexiteit hebben; makkelijk, gemiddeld of moeilijk. Je kunt deze sets kopen bij Barbie , Hot Wheels , Janod , Jurassic World en Lego .

Tips voor het kiezen van constructiespeelgoed voor kinderen

Bij het kiezen van constructiespeelgoed moet de veiligheid van uw kind uw primaire focus zijn en wat onderzoek doen voordat u een keuze maakt, kan u helpen het beste voor uw kind te kiezen.
Kies een bouwset die geschikt is voor de leeftijd van je kind. Speelgoed dat voor oudere kinderen is gemaakt, heeft vaak complexe kenmerken en onderdelen die misschien te ingewikkeld zijn voor jongere kinderen.
Constructiespeelgoed dat is gemaakt van sterk plastic, bevat meestal giftige chemicaliën zoals PVC en meer. Probeer veilig constructiespeelgoed te kiezen voor uw kind.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden