up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Speelgoed

Educatieve speelgoed - Speelgoedtype: Huiswerk

()
load

Wat is educatief speelgoed voor kinderen?

Interactief speelgoed

Interactief speelgoed dient om de academische ontwikkeling, de interessegroei en het onderhandelingsvermogen van kinderen te verbeteren. Het zorgt voor een betere interactie tussen lichaam en geest van kinderen. Het kan de creativiteit van kinderen stimuleren. Deze spellen zijn gemaakt van veilig, kindvriendelijk materiaal zonder hardheid en zonder geur. U kunt educatief speelgoed voor kinderen kopen bij Fisher price , Hasbro , Tachan , Clementoni , Famosa .

Microscoop voor kinderen

De kindermicroscoop is een kinderspeelgoedmicroscoop met een koffer om hem veilig op te bergen. Het heeft precisie spiegeloptiek om verschillende items te onderzoeken. Deze microscoop kan verschillende vergrotingsniveaus hebben met een LED verlichtingsbasis. De scherpstelknoppen op deze kindermicroscoop helpen bij het maken van sterke beelden.

Speelgoedinstrumenten voor kinderen

Kinderspeelgoedinstrumenten zijn educatief speelgoed voor uw kinderen om verschillende noten of muzikale melodieën te leren onderscheiden. Ze kunnen je creativiteit helpen vergroten en je meer artistieke kant ontwikkelen. Het kan hen zelfs helpen bepalen of ze zich in de toekomst meer kunnen wijden aan het bespelen van een instrument op basis van hun interesse in muzikaal speelgoed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden