Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tassen en rugzakken

Tassen en rugzakken kinderwinkel

Vind een breed scala aan Tassen en rugzakken-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tassen en rugzakken

Merken in Tassen en rugzakken

Welke soorten kindertassen zijn er?

Rugzakken

De rugzakken zijn stoffen tassen die op de rug worden vastgehouden. Ze kunnen buiten en binnenzakken en ritsen bevatten. De rugzakken zijn er in verschillende kleuren en maten. Je kunt de rugzak kopen bij Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. De gymsacks zijn de tassen om de accessoires in op te bergen die je nodig hebt als je naar de sportschool gaat. De Gymsacks hebben een lichte indeling met een trekkoord. Met de gymsack kun je snel bij je accessoires. In een extern zakje op de gymtas kun je kleinere dingen apart bewaren.

Lunchtassen

Lunchtassen zijn een soort handige doos die wordt gebruikt om maaltijden te vervoeren, normaal gesproken naar kantoor of naar school. De lunchtassen zijn over het algemeen gemaakt van duurzaam materiaal, zijn goed luchtdicht en hebben vaak een grijper om vast te houden. Het helpt om je lunch warm te houden en je kunt je lunch gemakkelijk bij je dragen.

Schoudertas

De schoudertassen kunnen efficiënt naar voren worden gedraaid om je spullen snel uit deze tas te halen en er gemakkelijk weer in te stoppen. De schoudertassen maken het ook een geschikte optie voor het openbaar vervoer.

Reistassen

Reistassen zijn een soort bagage die wordt gebruikt om uw accessoires op te bergen tijdens het reizen. De reistassen zijn vaak relatief platte, duurzame tassen met bolvormige vierkante verbindingen. Deze tassen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, leer of stof.

Meer over rugzakken:

De accessoires van rugzakken zijn onder andere ritsen, klemmen en riemen. De meer over rugzakken zijn onder andere tassen, portemonnees, schoenentassen, aktetassen en laptoptassen, toilettassen en heuptassen. Je kunt deze tassen kopen van veel verschillende merken zoals Adidas , Safta , Cerda Group , Lego en Puma .